M-am conectat cu „reteaua”

Posted by

O porcarie de joc care m-a frecat la creieri toata saptamana. Nu jocul in sine ci fanatici de pe messenger care mi-au tot dat linkuri ca sa mai culeaga si ei cate un vot si odata cu el 20 de credite.

M-am inscris deoarece pe prima pagina a siteului nu zicea nimic nici de regulament nici de concurs sau premii, asa ca am vrut sa vad ce e dincolo de fereastra de login.

Dupa inscriere mi-am adus aminte de codul de dimineata auzit la radio dar nu mai stiam care naiba e, asa ca am dat o cautare pe google dupa el. Si am gasit nu numai unu si vreo 8 din care 3 au fost bune. In felul ast am pornit cu ceva sute de puncte fara sa stresez nici un prieten pe mess cu o cerseala de vot idiot. Apoi nu gaseam intrebarile, dupa ce le-am gasit nu a fost greu sa dau de un blog care le avea pe toate la raspunsuri, QUIZ 1 – 8 , asa ca in 10 minute facusem si toate intrebarile fara sa citesc macar intrebarea, ma uitam la raspunsuri si bifam. Astfel am luat 1400 de punte dintre care 1000 am „cumparat” o sansa. Nu stiu ce naiba e aia sansa sau cate sanse au fanatici din sistem dar daca mai si castig sunt sigur ca multi or sa isi bage unghia in gat.

Si cam atat despre spamul saptamanii, si cred ca si al saptamanilor ce vor urma.