M-am hotarat sa merg la sala, dar am gresit sala de antrenament

Posted by

Vazand ca nu reusesc deloc sa dau burta jos, am zis ca cel mai potrivit ar fi sa merg la sala; si cum imi place sa vorbesc mult, m-am gandit ca cea mai potrivita sala de antrenamente pentru mine este Talk Hub, locul unde faci exercitii cu limba (adica exercitii de dictie), iti intaresti muschii pectorali (prin exercitii de respiratie) si transpiri din greu atunci cand esti scos in fata sa prezinti pentru prima oara in viata un produs exceptional (cel mai probabil inventat pe moment) si sa reusesti sa-l vinzi mai ceva ca la teleshopping.

Dincolo de gluma, asta seara a avut loc prima editie a intalnirilor bilunare din cadrul clubului de public speaking deschis de Vlad Petre, un club ce vine cu o abordare cu totul noua, interesanta si provocatoare si cu un concept nou in Ploiesti: sala de antrenament pentru speakeri.

Ca de obicei (nici eu nu stiu cum de reusesc), am ajuns sa tin o prezentare si la acest eveniment, de fapt nu cred ca e vreun club de vorbit in public in Ploiesti, la care sa nu fi tinut prezentare. Nu stiu cum s-a vazut de la mese, dar din perspectiva mea, parca a mea a fost cea mai slaba prezentare.

Publicul participant a fost foarte interesant si l-am impartit repede in doua categorii mari: oameni cu experienta antreprenoriala (care aduc cu ei valoare si un mediu sanatos, in care toata lumea poate sa creasca, sa se dezvolte si sa evolueze) si o a doua categorie, de tineri aspiranti (asa am denumit-o eu), care aduc cu ei un suflu nou si multa energie in cadrul unei comunitati. Pe scurt, oameni de calitate, care doresc sa creasca, sa se dezvolte si sa evolueze, iar asta mi-a placut cel mai mult.

De asemenea, m-am bucurat sa vad si bloggeri in sala. Andra chiar a sustinut si o frumoasa prezentare, parca prea complexa si prea matura pentru varsta ei, despre PERSEVERENTA, iar Maria ne-a incantat de asemenea cu o prezentare speciala in cadrul momentului de improvizatie, unde ne-a convins sa cumparam „biscuitii ei pentru slabit”. (Da, stiu, Maria e bloggerita doar cu sufletul, ca inca nu a reusit nimeni sa o convinga sa-si faca blog.)

Ca sa nu ma lungesc prea mult cu vorba, inchei scurt, cu o concluzie personala: „Cand timpul capata valoare, intotdeauna pare mult prea scurt„, in rest trebuie sa veniti sa vedeti despre ce e vorba, ca sa intelegeti ce se intampla la o astfel de intalnire.

TalkHub editia 1 DragosSchiopu.ro

6 comments

    1. Si pantalonii, mai sa ajung gol acasa si ai vazut ce vreme e afara.

    1. Ma bucur ca ti-a placut, vezi ca mai sunt cateva lucruri de imbunatatit la blogul tau. De exemplu pagina de contact.

    2. Si tema aia, am impresia ca are niste buguri serioase in ea. Sa-mi spui daca ti se intampla sa nu te mai poti loga in admin, ca sunt curios.

  1. Bravo, mi se pare foarte fain tot ceea ce faci tu pentru comunitatea locala.

Comments are closed.