Pe strazile orasului Campina (part 2)

Posted by

Profitand de vremea frumoasa si de noul selfie stick, care s-a transformat repede in suport pentru GoPro, am zis sa testez si noul skateboard electric si am dat o tura, de data asta mult mai lunga, pe strazile orasului Campina, sau cel putin in zona in care am copilarit si pe strazile din jur. Stiu ca sunt multe alte zone frumoase in Campina si poate cu o alta ocazie am sa filmez si acele zone, mai ales ca am auzit ca s-a facut un parc nou la Fantana cu Cirese (pentru cei care stiu orasul si zona) si am zis ca vreau sa ajung sa-l vizitez.

Totodata a fost si un test pentru mine, ca sa vad cam ce poate sa iasa, pentru ca ma gandesc ca, daca tot am o autonomie de 10-12 km la noua jucarie (urmeaza si la ea un review in curand), de ce sa nu profit si sa fac astfel de filmulete si din alte orase prin care as putea ajunge. De asemenea, ma gandesc sa mai fac niste teste, sa vad ce iese daca remorchez longboard-ul si montez camera pe el.

Daca doriti sa revedeti filmarile de data trecuta, puteti da click aici.

2 comments

  1. Foarte tare! Mi-ar plăcea să pot face și eu asta (nu neapărat să mă dau cu skate-ul, ci să pun în aplicare ce îmi trece prin cap)! Sunt interesante și melodiile de pe fundal!
    (On-topic: 🙂 ) Cum se descurcă pe porțiunile mai înclinate?

Comments are closed.