Ma gandesc sa incep un daily vlog

Posted by

Ma tot gandesc sa incep sa fac materiale video zilnice cu activitatea mea cu ce fac si cum arata activitatea antreprenoriala si de freelancer zi de zi. In gluma spun ca vreau si eu sa fiu influencer in realitate ma gandesc ca sunt multe lucruri pe care le pot transmite si ca as aduce un plus de valoare in piata facand acest lucru. Adica cumva as incerca ca cel putin in unele clippuri sa transmit si idei valoroase despre cum imi imbunatatesc sau imi cresc afacerea.

Asta suna foarte bine in capul meu, pana cand incepe creierul sa-mi vina cu tot felul de contraargumente legate de asta. Ba ca nu am o dictie prea buna, ba ca nu am suficienta valoare de oferit, ba ca s-ar putea uita si concurenta la mine si ar folosi anumite aspecte ca avantaj competitional, ba ca poate nu e o idee buna sa dai chiar tot din casa, ba ca e mult de munca la montaj desi tin sa cred ca nu trebuie sa fiu prea perfectionist in timpul montajului.

Desi pot face toate acestea cu telefonul ma gandesc ca totusi mi-ar trebuii un aparat foto astfel incat sa nu-mi blocheze telefonul pe perioada filmarilor ca am nevoie de el si chiar as putea arata cateva chestii interesante cu ajutorul lui.

Pe scurt ideea e tot amanata de ceva vreme, cateva luni bune si nu se intampla, asa ca va intreb pe voi, ce ati face in locul meu?

2 comments

  1. Go for it!

    Cu o observație: urmăresc mulți vloggeri de afară, din diverse domenii (computere, jocuri, puzzle-uri, muzică etc.) și pentru mulți dintre ei este greu să facă conținut zilnic, așa că și-au făcut un program de 3 clipuri/săptămână (de obicei Lu, Mi, Vi) și ceva în plus doar dacă e nevoie. Ceea ce vreau să spun e că trebuie să analizezi și partea asta cu „cadența” în care uploadezi, iar dacă crezi că poți face față/ai suficient conținut pentru vlog zilnic nu pot decât să îți urez succes. De fapt, oricare ar fi cazul, îți doresc succes!

    1. M-am gandit si eu la asta ca s-ar putea sa nu ai continut zi de zi, dar pe partea de antprenoriat fie faci zi de zi fie faci sa zicem saptamanal o retrospectiva cu ce ai facut saptamana asta (ma gandesc si la varianta asta) ma gandeam ca unele zile le umplu cu diferite subiecte, provocari, intrbari de la cititori daca nu fac mare lucru in firma…. dar cred ca nu e o idee rea nici asta cu retrospectiva…

Comments are closed.