Ma gandesc sa-mi inchid blogul

Posted by

closed Daca ma intrebai in urma cu trei zile despre asta, raspunsul ar fi fost unul foarte sigur: nu ma gandesc sa-mi inchid blogul vreodata. Insa acum parca optiunea asta nu mai e chiar asa rea.

Nu stiu daca lipsa blogului sau lipsa mailului au dus la asta, dar in urma cu 3 zile eram supra solicitat, aveam o groaza de lucruri de facut, majoritatea cu deadline si nu stiam cum sa ma mai descurc in a putea face fata si a le face pe toate.

Dupa trei zile am reusit sa-mi fac treaba care o aveam de facut pentru Samsung, parca si la munca am fost mai productiv am putut aloca cateva ore si pentru afacerea de tip MLM de care ma ocup in timpul liber si chiar mi-a mai ramas parca putin timp si pentru relaxare.

Cu alte cuvinte va spun ca dupa 3 zile fara mail si fara blog ma simt mult mai relaxat, mult mai linistit, si parca si viata e mai frumoasa.

Din pacate pentru cei care spera ca vor scapa de mine din online, trebuie sa le spun ca asa cum dupa 3 zile fara internet intru in sevraj, cam asa se intampla si cu bloggingul dupa 3 zile. Astfel am ajuns sa scriu acest articol in google docs, pentru ca am pur si simplu chef sa scriu. Si nu e singurul articol pe care il am in cap. Deci pot sa trec de azi inainte bloggingul pe lista mea de vicii.

4 comments

  1. Ca strangi timbre sau ca tragi pe nas
    Ca nu poti fara blog sau ca pui ierburi in atlas
    Poti sa-i spui oricum,eu le numesc vicii
    Atata timp cat cantitatea iti provoaca delicii.

  2. asa ma gandeam si eu, ca ti-ar lipsi blogul dupa o perioada..e o metoda de comunicare, de „descarcare” a sufletului

Comments are closed.