Ma gasiti pe DragosSchiopu.ro

Posted by

dragos_schiopu-logo6 Desi scriu deja pe el de mai bine de o luna, am tot amanat sa anunt asta in mod oficial; desi putin imi pasa daca e ceva oficial sau neoficial, lansat sau nelansat. Daca vreti sa vedeti cam ce fac eu si va intereseaza viata mea de zi cu zi, atunci va invit sa va abonati (feed, e-mail) la noul meu blog:

DragosSchiopu.ro

Este putin diferit de blogul acesta si de continutul cu care v-ati obisnuit aici. Nu o sa gasiti review-uri sau prea multe materiale despre tehnologie (decat daca ma impresioneaza pe mine in vreun fel); nu o sa gasiti sfaturi despre antreprenoriat. O sa gasiti multe materiale despre ce fac eu, despre afacerile pe care incerc sa le construiesc, despre evenimentele pe care le organizez sau la care particip sau, de ce nu, la care as vrea sa particip si mai ales o sa gasiti multe materiale despre locurile prin care calatoresc (atunci cand calatoresc).

Si pentru ca tot vorbim de calatorit, va invit sa urmariti saptamana viitoare o calatorie mai speciala, o calatorie a unui calator legendar in tara lalelelor si a morilor de vant, desi nu despre asta o sa fie vorba, ci despre avioane, rachete si alte simulatoare si aparate dedicate zborului in spatiu. O aventura fantastica pe care o astept inca de anul trecut.

Acest blog ramane in continuare asa cum este, ca o entitate separata, mai ales ca pentru moment nu am gasit o solutie de a face „merge” intre el si DragosSchiopu.ro (adica de a le unifica cumva).

E posibil sa apara ceva guestpost-uri pe aici, desi activitatea mea legata de scris pe aici a incetat de ceva vreme, si chiar daca au fost cateva interventii, dupa cum vedeti sunt tot mai rare si ma implic tot mai putin in aceasta activitate.

Pentru ca cel putin o vreme nu dispare, iar traficul imi da batai de cap (zilele trecute a sarit iar de 1000 pe zi), cei doritori de reclama ma pot contacta pentru a le oferi un pachet de servicii publicitare atractiv.

3 comments

  1. Welcome back. Deabea acum am vazut ca ai revenit (daca se poate spune asa). Pana la urma nu m-am prins unde vei fi mai activ. Aici sau pe noul blog? 🙂

Comments are closed.