Zappa Club & Lounge se deschide la Ploiesti incepand cu 22 mai

Posted by

In urma cu cateva zile, va invitam sa participati la un exercitiu de imaginatie prin care sa-mi spuneti la ce anume va duce cu gandul cand auziti de Zappa.

Si, desi nu era niciun premiu, o parte dintre voi si-au dat toata silinta sa raspunda cat mai corect. Au cautat pe internet, au intrebat in stanga si in dreapta si s-au dat peste cap sa afle cine este misteriosul care vine la Ploiesti.

Dintre cele peste 15 raspunsuri pe care le-am primit (nu le-am numarat foarte atent), cel mai tare mi-a placut cel al Mihaelei, care spunea ceva de „o inovatie”, dar si de „o revelatie”. Dupa mine, acest concept unic si special in care ai si o zona pentru concerte, bar, club, restaurant, bowling, biliard, snooker, darts si jocuri electronice este o inovatie. Cei care au creat acest concept spun ca este revelatia verii, asadar din nou Mihaela s-a situat foarte aproape de raspunsul corect.

Lansare Zappa Club&Lounge_AFI Palace Ploiesti

Petrecerea de inaugurare are loc pe data de 22 mai, din pacate nu stiu sigur daca ne vedem acolo, pentru ca eu pe la ora 16 abia aterizez pe Henri Coanda si presupun ca o sa fiu destul de obosit dupa experienta de saptamana viitoare, dar cu siguranta dau o fuga sa vad locatia si mai ales daca zona in care este clubul este faina pentru un viitor blogmeet. Daca are si scena si microfon, deja imi pregatesc spectacolul de stand-up comedy.

Revenind la petrecerea de inaugurare, inca de la deschidere va asteapta un concert cu Zdob si Zdup, urmat pe 23 mai de Horia Brenciu si HB Orchestra si, nu in ultimul rand, pe 24 mai o petrecere extraordinara, alaturi de un cunoscut DJ international din Ibiza, Jose Maria Ramon. Daca doriti rezervare la oricare din aceste evenimente, o puteti face direct pe site, in zona rezervari evenimente.

Tot in zona de rezervari, am observat ca puteti rezerva online o masa de biliard sau snooker, o masa in club sau, de ce nu, pista de bowling sau un loc la „masa” de darts.

Adevarul este ca stiam cu totii faptul ca optiunile de petrecere a timpului liber in Ploiesti sunt destul de limitate, iar acest club este binevenit, mai ales ca promite multe alte concerte si spectacole de stand-up comedy.

Clubul se afla in interiorul AFI Palace Ploiesti la etajul 1, este chiar vis-a-vis de intrarea in cinematograful Cinema City, iar daca va intereseaza si alte detalii, le puteti gasi pe www.ZappaClub.ro.

3 comments

  1. Ma bucur mult ca orasul nostru incepe sa prinda din ce in ce mai multa culoare. Sper sa ne intalnim aici intr-un numar cat mai mare la un viitor blogmeet. 😀

  2. Da, e o veste buna!! Mi-ar placea si mie sa vin la un viitor blogmeet in aceasta locatie. Cred ca e o locatie perfecta pentru noi :). Clubul se pare ca vine cu ceva nou, spre deosebire de altele… ne ofera mai multe optiuni de distractie.

Comments are closed.