Ma trag din neamul traco-getilor

Posted by

DACII Adevaruri Tulburatoare Filmul prezinta o perspectiva interesanta a istoriei. Daca stai putin si te gandesti, pare foarte plauzibila teoria respectiva, mai ales ca o limba nu se cucereste asa usor.

Dacii – Adevaruri tulburatoare prezinta o perspectiva a lucrurilor care imi place, desi strabunicul meu era italian, asa ca nu pot sa ma laud ca imi curge prin vine doar sange de dac, oricum daca vreo stra-stra-strabunica a fost si ea unguroaica… s-a dus demult sangele meu de vitza nobila pe apa sambetei. Dar eu aleg sa cred ca ma trag din acest brav popor al traco-getilor. Pentru ca sunt mandru de ei, indiferent pe care varianta a istoriei alegem sa mergem.

[via Cosmin Tudoran]

5 comments

  1. romania te iubesc ,romania uras politicienii din ultimii 22 de ani vreau patriiotii sa faca politica adica nationalisti incurabilii vreau ca cei care nu isi iubesc acesta tara sa plece decit sao fure vreau ca acestia sa pie asa cum spunea vadim tudor pe stadioane impuscatii vreau romanai sa fie a romaniilor si nu a politicieniilor sunte,m o tara bogat si cu o istori frumoasa suntem parintii europeii izvoru l civilizatiei umane sper sa apara un dictator pentru vinzatori si hotii de tara ,am acte ce atesrta ca sata bunicum meu a fost linaia i in priimu razboi mondial am sara bunici eroi pe ronturi de lupata care a-u luoatat pentru acesta tara si acest neam si acum sa vindem rosia monatana pentru 1000 de guri mai bine 1000 de cruci de martirii decitt sa vint tara asta care o iubesc da urasc politicienii , borfasi hotii, curvele drogatii me sila acesti microbi astept un vlad tepesc sau un castro cubanez romania te iubesc

  2. europa vrea sa nu mai fim nationalisti sa nu ne mai pastrab bogatiile vor sa vindem tot din acesta tara multii din cei care sunt nationalisti adica parioti vor fi adusi la tacere si ii vor numi extremisti periculosi , pt ca acesti nationalisti vor fi mereu in potiva cel care vor sa vinda si a-u vindut acesta tra asi acest nem acesti jidanii fara de tra fara de istoriie unde suntetii voi decebal vlad mihai mirecea si stefan ???!!!

  3. europa vrea sa nu mai fim nationalisti sa nu ne mai pastrab bogatiile vor sa vindem tot din acesta tara multii din cei care sunt nationalisti adica parioti vor fi adusi la tacere si ii vor numi extremisti periculosi , pt ca acesti nationalisti vor fi mereu in potiva cel care vor sa vinda si a-u vindut acesta tra asi acest nem acesti jidanii fara de tra fara de istoriie unde suntetii voi decebal vlad mihai mirecea si stefan ???!!! sunt nationalist mai bine mor decit sa vind acesta tara si asi omor pe oricine cine sa-r lua de aceste neam oricind sunt gat sa sat la gitu oricui pentru tara si istoria ei am devenit fanatic vazin c a in ultimi 22 de ani am ajuns cersetorii europei noi cei din gradina MAICI DOMNULUI 🙁

Comments are closed.