Magazine cu PayPal: Coriolan.ro

Posted by

coriolanVa vorbeam in urma cu ceva vreme de faptul ca paypal are si varianta in limba romana si asta va duce la dezvoltarea pietei si a utilizarii acestei metode de plata. Asa ca astazi am sa va vorbesc despre un magazin online cu PayPal care vinde bijuretrii.

Daca va intrebati ce legatura am eu cu magazinele de bijuterii o sa va raspund la finalul acestui articol. In orice caz nu vroiam sigur sa cumpar inele de logodna sau alte lucruri de genul acesta poate doar un pandadiv care mi s-a parut mai mult decat intresant.

Daca ar fi sa fac un review al siteului nu stiu daca as putea sa gasesc un singur lucru pe care sa nu-l aiba sau care sa nu-mi placa:

  • are canal de youtube (si am vazut niste filmulete foarte interesante pe acolo)
  • are blog
  • are pagina de facebook
  • are plata prin PayPal

Pe mine unu va spuns sincer ca m-a convins ca daca vreau ceva deosebit acesta este locul de unde vreau sa cumpar ceva care nu gasesti pe orice drum. Asta e impresia care mi-a lasat-o siteul. Deja am pus ochii pe ceva de acolo, nu pot sa va spun ce anume ca sotia imi citeste blogul si deja am stricat o parte din surpriza cu articolul asta. Poate totusi il rateaza.

Si ca sa intelegeti ce chestii misto puteti gasi pe canalul lor de youtube va invit sa urmariti unul din filmele marca Coriolan. Cred ca nu mai are rost sa va mai spun ca nu auzisem pana la filmul acesta de aur roz.