Manager de vacanta

Posted by

Cum ar fi sa poti fi managerul unei vacante de 5 zile pentru un grup de prieteni? Cum i-ai distra? Ce le-ai oferi? Cum ai face astfel incat sa se simta minunat si sa isi doreasca sa fi mereu managerul lor de vacanta?

Cei de la Valdor au locatia potrivita si chiar si oferta potrivita pentru a putea face asta. Astfel poti avea 5 zile excelente de vacanta la Baia Rosie la un pret redus cu 5% daca dai click pe bannerul de mai sus. Te poti bucura de soare, piscina incalzita, piscina naturala cu apa sarata, plimbari cu ATV-ul sau cu bicicleta, calaritul pe ceva ponei care, trebuie sa recunosc, ca pentru mine sunt niste animale tare dragalase si multe altele.

Asadar, spune-mi cum ti-ai distra prietenii in cele cinci zile si ce party-uri sau metode de divertisment le-ai oferi, astfel incat sa nu se plictiseasca o clipa, si poti castiga unul din urmatoarele premii:

 • Premiul I – o noapte la Baia Roșie Resort
 • Premiul II – 50 euro
 • Premiul III – 3 x o intrare la Baia Baciului (sezlong + welcome drink)

Pune povestea pe blogul tau, pune si un link catre oferta speciala de la Valdor: All Inclusive Baia Rosie iar apoi asigura-te ca stim si noi de articolul tau.

Si poti face asta in multe feluri, de exemplu:

 • lasand un mesaj pe twitter pe hashtag-ul #BaiaRosie;
 • poti sa lasi linkul aici in comentariu;
 • poti pune link in articol catre acest articol;
 • da-mi un e-mail cu articolul pe office AT nanotel.ro cu subiectul #BaiaRosie.

De asemenea, poti pune #BaiaRosie in textul articolului in caz ca uiti tu sa ne anunti prin metodele de mai sus, poate il detectam noi mai usor si il „inscriem” in concurs.

Jurizarea este facuta de catre Valdor, dar acestia ar putea fi influentati si de mesajele date de voi pe twitter, de mentionarile pe facebook sau altele de genul, asa ca nu ezitati sa promovati articolul/articolele voastre pe alte canale de comunicare. Ajuta sa vedem ca ai si promovat campania, nu doar ai scris un articol si nu ti-a pasat mai departe.

Luni o sa vin cu un articol drept exemplu despre ce as face eu si cum as organiza eu activitatea celor 5 zile in calitate de manager de vacanta.

Daca credeti ca este prea greu sa va puneti in pielea unui manager de vacanta, atunci va invit la Waven  pe blog sa povestiti cea mai frumoasa vacanta pe care ati avut-o vreodata.

Regulamentul concursului si cateva bannere pe care le puteti pune pe blogurile voastre le gasiti pe pagina concursului.

7 comments

 1. Sunt 5 premii:
  1. 2 zile si o noapte cu all inclusive pt 2 persoane
  2. 50 euro
  3. intrare la piscina pentru 2 persoane
  3. intrare la piscina pentru 2 persoane
  3. intrare la piscina pentru 2 persoane

Comments are closed.