Manelistii sunt niste tarani

Posted by

Eu nu am nimic cu nimeni in privinta gusturilor muzicale, ba mai mult, imi place o melodie cantata de Laura Vass cu nu stiu ce pusti „minune”. Am prieteni care ascult manele, eu unul, nu ascult. Nu m-am pronuntat niciodata in privinta gusturilor fiecaruia.

Dar intrebarea mea e alta, de ce intotdeauna in tramvai, autobuz, metrou, statii de autobuz nu aud si eu un telefon cu muzica rock, sau orice alceva in afara de manele?

Varianta 1: Toata lumea asculta doar manele, si alt gen nu se mai asculta.
Varianta 2: Manelistii sunt niste tarani.

Varianta 1 pica pentru ca, daca tragi atent cu urechea la castile celui de pe scaunul de langa tine, surpriza, nu asculta manele, deci ramane clar varianta 2. Manelistii sunt niste tarani. Problema demonstrata.

Cand nu veti mai da muzica de pe telefon in tot autobuzul/tramvaiul/metroul atunci o sa va cred ca nu sunteti tarani. Pana atunci ma uit cu mila la voi si imi dau seama ca e vai de mama voastra si mai ales de creierul vostru.

2 comments

  1. Nici nu-ti poti da seama de cate ori mi-am pus aceeasi intrebare, si de fiecare data mi-am raspuns la fel: prosti. Si de tot atatea ori voiam sa scot firul de la casti sa rasune Metallica, Nightwish sau ce se intampla sa ascult in acel moment… sa acopar miorlaielile alea. Si cum ei >, nu prea am avut nici tupeul necesar. Dar o sa vina si vremea noastra! 😀

Comments are closed.