Nu ma prezint, nu sunt de incredere

Posted by

Unu din clientii vechi m-a chemat sa il ajut la ceva, si cum uneori nu pot sa ii refuz ca m-au ajutat in diverse chesti, m-am dus sa rezolv problema „de nerezolvat” pusa in vedere la alti 20 de specialisti.

Pe scurt, un OsCommerce trebuia modificat sa trimita newslettere in format HTML. Dupa o scurta cautare pe google am gasit modificarile aici. Am pus fisierele si totul mergea aproape struna. Nu stiu cum se face, ca si omul insarcinat cu asta era online pe site si probabil a observat testele mele la newslettere asa ca apare un newsletter in site „Cine esti?” ii fac alt newsletter in care ii explic „ca sunt un haker care trecea intamplator pe acolo si ca i-am rezolvat problema cu newslettere in html, ca ma chema Haotik si ca daca vrea sa stie cine sunt, sa viziteze www.haotik.ro”

10 minute mai tarziu apare si el la firma si da replica, care m-a deranjat cel mai mult: „In oamenii care nu se prezinta, eu nu am incredere”, apoi daca citeai pe blogul meu aflai pana si de fantasmele mele cu Atlantida nene, aflai si vedeai si ultimele filme cu mine acum 2 zile la munte.

Si a doua remarca desteapta a fost cum de am comentat o linie de acolo care parea importanta ca a decomentat-o el.

Pai daca in tutorial zicea replace, nici nu trebuia sa imi bat capul, sau sa fiu vreun geniu sa vad ce face linia comentata.

Replace:
$mimemessge->add_text($this->content);
With:
// $mimemessage->add_text($this->content);
$mimemessage->add_html($this->content);

Si ca el cand comenteaza ceva, pune acolo autorul, de ce a comentat chestia aia etc.

Bai nene, nu imi spune mie de lucrat profesionist, decat dupa ce ai utilizat servere de teste, SVN-uri si alte chestii pentru lucru cu adevarat profesional. Si bai nene, daca tot te mananca curiozitatea cine sunt eu si intri zilele astea pe blog, mai tine minte ca nu-ti fur painea ca nea M. nu ma intreaba niciodata cat costa, si il ajut cand pot si cum pot pentru ca si el m-a ajutat cand a putut cu niste chestii. Si daca nu esti in stare sa le faci „bai nene” nu tre sa te dai destept, ai vazut, am zis frumos ca nu am importat niciodata excel in baze de date mySQL si ca nu stiu cum se face. Probabil ca puteam da inca o cautare pe google si afla cum se face si aia fara sa imi bat capul prea mult. Probabil exista un plugin si pentru asta ca OsCommerce ala multe pluginuri si module mai are.

Si bai nene, cred ca ma uit prea mult la Divertis Mall, si cred ca imi place de blonda aia mica si simpatica, bai nene.