Men in Black III (2012)

Posted by

Pentru ca nu mai trecusem de ceva vreme pe la cinema si aveam chef de un film bun, am zis sambata ca merit si eu o gura de relaxare si sa mergem la film.

Si, cum nu am incredere in Cinema Ploiesti, am zis ca ma pot baza pe recomandarile lui Titus si sa merg la iMAX sa vad Men in Black III.

Actiunea se petrece undeva in trecut, la lansarea navei spatiale Apollo 11 si consta in …. doar nu credeati ca o sa va povestesc filmul, mergeti la cinema sa vedeti despre ce e vorba.

Desi de obicei dau o nota filmului la finalul prezentarii, de data aceasta va spun inca de la inceput ca ii dau nota 10 fara sa stau pe ganduri si asta datorita faptului ca indiferent cum ar arata filmul sau actiunea lui, daca bagi in el un „precog” din Minority Report, primeste automat nota 10 fara sa stau la discutii. Insa Griffin a fost de nota 20, pentru ca a fost o combinatie de „nebun” cu „precog”, iar rezultatul a fost unul foarte reusit. Trecem peste gluma de la final cu lasatul de bacsis care parca nu a fost atat de wow, dar personajul a fost unul cu adevarat deosebit.

Actiunea filmului, efectele si calitatea oferita de Samsung iMAX face sa merite din plin vizionarea lui. Prin urmare, il recomand.

One comment

  1. A aparut filmul Men in Black 3 si in cinema de curand. Dar cum multi nu-si permit, recurg la alternativa de a viziona filmul online.

Comments are closed.