Mi-am propus sa ma mut la casa din data de 1 octombrie 2020

Posted by

Cine ma cunoaste stie ca, atunci cand zic ca fac un lucru, il si fac. E unul dintre aspectele pe care prietenii mei apropiati il apreciaza la mine. Asa ca am luat o hotarare si, desi se mai pot intampla multe pana atunci si nici bani nu mai sunt, eu zic ca unul dintre obiectivele principale pe anul acesta este sa ma mut in casa noua de la 1 octombrie, eventual un maxim 15 octombrie daca nu vor merge toate ca pe roate.

Mai am inca multe de facut la casa, dar sunt sigur ca voi reusi sa le fac, asa cum am reusit si alte dati lucruri care pareau imposibil de realizat. Asa ca focusul principal pentru aceasta vara este casa.

Ca etape, in urmatoarea perioada trebuie sa fac instalatia electrica (ma rog, o firma care sa o faca), instalatia termica si tevile de apa de prin casa, apoi gletuirea, instalatia de incalzire din pardoseala si asa, incet, incet ajungem sa punem usile si ferestrele, dupa care sincer nu mai stiu ce urmeaza… sa ajung sa fac etapele astea si intre timp am sa ma documentez si de restul.

Ca lucrari auxiliare, mare parte dintre ele neaprobate de jumatatea mea draga, mai e un gard de 50 de metri de facut, cateva lucrari mici prin curte, un cotet de gaini (aici am eu o idee traznita) si, bineinteles, lacul. De asemenea, trebuie sa fac racordurile la apa si canalizare.

Si mai sunt si alte lucrari mici pe care le fac eu, de exemplu zilele astea lucrez la un suport din lemn in care pun pamant, un fel de ghiveci de 2 metri lungime si 1 latime in care vreau sa mai plantez cate ceva. Trebuia facut el din primavara, dar asta este, daca nu s-a intamplat atunci, mai bine mai tarziu decat niciodata.

P.S. Poza e cam cum arata lucrurile acum.