De la un cititor fidel

Posted by

Va spun ca m-a luat putin prin surprindere mesajul, ca nu am mai primit astfel de mesaje pana acum. Sincer nu mi-am dat seama daca e vorba de o problema serioasa sau de o gluma facuta de cineva, dar am hotarat sa ii public mesajul fix asa cum l-am primit. Oricum de majoritatea strazilor din mesajul de mai jos nu am auzit in viata mea si nici nu cred ca am fost vreodata cu masina pe acolo.

Acum nu stiu cat de fidel e cititorul asta, daca habar nu are macar ca eu nu locuiesc in Bucuresti si ca nici macar nu mai lucrez in Bucuresti de vreo 4-5 ani de zile, dar poate i-au scapat anumite articole (adica majoritatea), ca de, asta inseamna sa fii fan adevarat, nu poti sa mergi la toate meciurile, nu?

Bună ziua!
Sunt cititor fidel dragosschiopu.ro. Am rugămintea să abordați într-un articol și trecerile la nivel cu calea ferată din zona triajului și a haltei Carpați.Vedeți Strada Teodor Neagoe,Strada Marmurei,Strada Modestiei,Strada Inovatorilor,Strada Copșa Mică și Strada Chitila Triaj.Când se dezvoltă zona triajului și a haltei Carpați la capitolul infrastructură și transport public în pasaje rutiere care să substituie trecerile la nivel cu calea ferată??????????
Și în ce privește Strada Iacob Felix și intrarea omonimă să chemi taxiul sau ISU la una din scările blocului M4 A1 B1 conducătorul auto e nevoit să se strecoare cu dificultate în arealul dintre Șoseaua Nicolae Titulescu,Strada Iacob Felix,intrarea omonimă și Strada Veronica Micle printre mașinile staționate între blocurile construite haotic,întâlnirea mașinilor și a pietonilor fiind aproape imposibilă.Cel mai nașpa e pentru gunoieri care sunt nevoiți să treacă zilnic probele astea de foc. Când are de gând PS1 să reconfigureze derivația din lungul blocului M4 A1 B1 să unească Intrarea Iacob Felix cu Șoseaua Nicolae Titulescu mai în linie dreaptă??????????
Când s-o gândi o capitală în care orice bloc să aibă scara/scările pe strada propriu-zisă de care aparține și nu pe o derivație a acesteia să fie mai ușor de găsit pentru taximetriști,ambulanțieri,pompieri,polițiști,gunoieri etc??????????Cât privește Strada Iacob Felix când vom putea în calitate de conducători auto și de pietoni parcurge artera cap-coadă neincomodați de mașinile staționate de trotuare și de stâlpii electrici și de linia de tramvai??????????Și la intersecția Șoseaua Nicolae Titulescu Strada Iacob Felix când vom putea în calitate de pietoni traversa Șoseaua Nicolae Titulescu pe verdele pietonal într-o singură etapă??????????
PMB face ceva la capitolul infrastructură. Asemenea PS3 și PS4. Numai PS1 trage mâța de coadă. De-a lungul istoriei postdecembriste a sectorului 1 nu-mi amintesc să se fi remarcat cu ceva la capitolul infrastructură PS1 să fi făcut străpungeri,lărgiri,exproprieri și reconfigurări,pasaje rutiere. Particularizând pentru arealul dintre Șoseaua Nicolae Titulescu,Strada Iacob Felix,intrarea omonimă și Strada Veronica Micle singura reconfigurare pe care mi-o amintesc de-a lungul istoriei postdecembriste a sectorului 1 din partea PS1 e înjumătățirea parcului pentru copii pentru a face parcare pentru mașini.În rest ne chinuim de 30 de ani mașini și pietoni în arealul dintre Șoseaua Nicolae Titulescu,Strada Iacob Felix, intrarea omonimă și Strada Veronica Micle.

G. F. N. 

Nu stiu cum sa va spun, dar initial ma gandeam la PS1 si PS2 ca venind de la Post Scriptum dar nu avea logica, apoi m-am gandit la PS4 (PlayStation 4) care sta de ceva vreme nepornit din motive de alte treburi, apoi in paranoia mea si lipsa de notiuni politice ma gandeam ca or fi initialele cumva criptate ale unor politicieni, dupa care m-am prins si eu ca P.S. vine de la Primaria Sector….

P.S.1. In poza puteti vedea fanii mei cand i-am invitat la o mica discutie.

P.S.2. Cred ca va dati seama ca e o gluma la P.S.1, la Post Scriptum 1, nu la primarie, fratilor.

One comment

Comments are closed.