Mi-au venit piesele de la lego

Posted by

Da, stiu, lego este un brand scump si platesti un pret foarte mare pentru un pumn de caramizi din plastic. Dar in comparatie cu Vodafone, care ar trebui sa fie tot un brand de top, cei de la lego chiar se respecta.

Pe scurt, sa zicem ca mi-au lipsit niste piese dintr-un chit (alta e povestea dar nu vreau sa le dau romanilor idei care sa ne faca si mai mult de cacat). Le-am scris ca imi lipsesc 8 rotite cat unghia. Mi-au dat in mod automat email cu scuzele de rigoare si mi-au spus ca le voi primi in maxim 3 saptamani. Au venit acasa insotite de inca o scrisoare in care isi cereau scuze pentru lipsa celor opt piese si in care explicau cat de atent cantaresc piesele si cat de serios privesc aceasta problema. Cu alte cuvinte, au vrut sa ma asigure ca e o intamplare nefericita si ca spera sa nu fiu suparat pe ei.

Cam asa trebuie sa te trateze o companie serioasa si, chiar daca e vorba de simple jucarii din plastic, este o companie care merita tot respectul pentru modul in care isi trateaza clientii.

Asadar, acum am suficiente piese pentru sistemul de senile al lui Marvin 1 (asta e denumirea pe care am dat-o proiectului meu si robotelului care urmeaza sa iasa din mainile mele in curand).

Un sfat pentru parinti, nu va uitati la bani si luati copilului un set de lego tehnic, are motorase, are telecomanda cu infrarosu, are tot felul de chestii care in mod clar duce la dezvoltarea creierului si a inteligentei. Eu nu am avut cand eram mic si mi le cumpar acuma mare.

One comment

  1. Cunoastem…
    Acum ma lupt cu un soft care iti creeaza din piese LEGO ce iti trece prin cap. Sa vedem ce iese, desi avem tot felul de chestii facute de noi.
    (Sunt si eu mare fan LEGO, iti dai seama ca la fiecare aniversare a piticilor asta le cumpar drept cadou :-D)

Comments are closed.