Ceva mi-a invadat Google Reader

Posted by

De vreo cateva zile, cam de o saptamana, primesc prin feed stire ale calor sursa nu o cunosc. Totul sa intamplat la 1-2 zile dupa ce mi-am activat Google Buzz, desi s-ar putea sa nu aiba legatura cu asta. Partea interesanta e ca respectivele articole 1-2 pe zi poate nici atata sunt foarte interesante. Adica sunt in ele chesti foarte misto si pana acum nu am simtin nevoia sa sar in sus ca ars legat despre provenienta lor. Ceea ce e si mai interesant e ca nu sunt legate deloc de pasiunile mele, sau nu in mod direct si evident.

Zilele trecute a fost unu cu o casa proiectata in mijlocul naturii, atat de misto locul incat am pastrat linkul sa il arat si sotiei seara, astazi e unu cu concepte de lucruri de prin bucatarie sau de prin casa, dar si conceptele si grafica lor e foarte tare.

Cum spuneam am crezut ca e vorba de Google Buzz, intai l-am dezactivat desi dezactivarea aia e un fel de hide mai mult apoi am trecut la a da unfollow la toti care ii urmaream prin buzz. Si totusi stirile vin si nu am nici cea mai mica idee de unde. Sunt diferite adrese web deci nu e vorba de acelasi blog. Si bineinteles nu am gasit nimic dubios in interfata de Google Reader desi tre sa recunosc ca nu m-am uitat foarte, foarte atent.

Deci daca stie cineva de unde curge robinetul cu chestii misto sa-mi zica si mie, totusi intr-o zi proasta s-ar putea sa fiu deranjat de ele, sau poate ma vad cu 100 intr-o buna zi in loc de 1-2 articole.