Mic review al unui nepriceput despre Alfa Romeo Giulietta

Posted by

Zilele trecute am calatorit cu o minunata masina despre care am scris de-a lungul drumului. A venit insa vremea sa fac si un review al masinii ceva mai serios.

E greu pentru mine sa fac acest review ca se stie, si motocicleta mi-am luat-o pentru cum arata si nu pentru monstru care se ascunde sub carenele de plastic negru. De aratat masina arata belea, toata lumea a intors capul dupa ea pe strada. Cum naiba ar putea sa arate altfel decat  UAU o masina cu design de Italia. In plus de cand ma stiu Alfa Romeo face masini belea. Asa ca de la culoare pana la aspectul exterior totul era de belea. Aici masina primeste nota 10 chiar si in capul meu de habarnist in ale masinilor.

Apoi ajungem la designul interior, si aici avea chesti misto, butoane cu design deosebit, bordul arata interesant si cu o linie clasica simplista foarte frumoasa. Un pasionat de masini ar da sigur nota 10 si aici fara probleme, eu insa nu pot sa spun ca mi-a placut la nebunie ca pentru mine masina perfect probabil ar arata lafel ca copkit-ul unui avion, eventual daca atarna si ceva fire pe acolo nu m-ar deranja. Aici cred ca pot sa dau cu brio un citat de la tovarasu Chinezu: „Masina asta are 230 de cai putere si asta se vaita ca nu are port USB”

Si asftel ajung la puterea motorului, de cateva ori a testat aceleratia in depasire, nu ca nu am vi avut timp sa depasim dar vroiam sa vedem ce stie domnisoara. Ei bine, mi-a creeat aceeasi senzatie pe care o am atunci cand sunt calare pe motor. Da stiu nu se poate compara acceleratia monstrului meu cu cei 230 de cai ai Giuliettei dar sa nu uitam ca eu inca folosesc puterea motorului in treapta 6 de viteza unde scade mult din ce poate cu adevarat. De aceeea senzatia avuta atunci cand Giulietta accelereaza a fost foarte asemanatoare cu senzatia de pe motocicleta. Nu accelerez in treapta a 3-a ca inebuneste monstrul meu si mi-e frica ca nu o pot controla bine la asemenea putere.

Apoi vine intrebarea daca mi-as lua o asemenea masina? Nu pot sa raspund daca mi-as cumpara aceasta masina pentru ca mi-a fost frica sa intreb pretul, cu siguranta m-as bate si cu turci sa castig la un concurs o asemenea masina, cred ca ar putea fi pusa pe acelasi podium cu premiu de la Reteaua Unu (Cayman-ul).  Oricum daca aveti bani merita sa aveti aceasta masina.

One comment

  1. Alfa Romeo Giulietta dupa parerea mea este o masina sport reusita la fel ca si restu masinilor de la alfa romeo si cred ca bate la fund bmw seria 3 cu siguranta

Comments are closed.