Mici schimbari de design

Posted by

Dupa foarte mult timp, am decis sa schimb tema blogului. Nu ca nu mi-ar fi placut foarte mult tema veche, dar era timpul sa pun una mai moderna, responsive si care sa se incarce mai rapid. Este aceeasi tema pe care o am si la DragosSchiopu.ro si de care sunt foarte multumit.

S-ar putea sa mai existe o schimbare majora la final de septembrie, dar vedem atunci, o tema care sper eu ca o sa fie mult mai interesanta si care sunt sigur ca o sa va placa.

Ma gandesc ca la final sa am o singura tema, usor customizabila, pe care sa o folosesc la toate blogurile din portofoliul Nanotel. E doar un plan deocamdat,a sa vedem daca se ajunge si la realizarea lui. Depinde de cativa factori pe care nu ii pot controla.

Din pacate, tema veche nu avea „feature image” astfel incat la toate articolele mai vechi nu apare o poza reprezentativa asa cum le asezasem eu de-a lungul timpului. Am vazut ca incarca prima poza din articol, inca nu-mi dau seama exact cum functioneaza.

Desi nu prea mai scriu pe aici decat din cand in cand si subiecte nu tocmai interesante, veti putea totusi sa le cititi si sa le urmariti usor si in varianta mobila.

Bineinteles ca sunt deschis la orice sugestii si pareri, iar legat de viitorul acestui blog, tot nu am luat vreo hotarare majora care sa implice schimbari prea mari. Deocamdata are trafic si aduce venituri in companie, asa ca nu pot renunta la el, mai ales ca imi ocupa foarte putin timp, spre deloc.