Mnealui este castigatorul de anul acesta la Super Blog 2012

Posted by

 Am tot zis ca scriu despre asta, dar nu am mai apucat, asa ca profit de ocazie sa va anunt castigatorul de anul acesta si de a-mi si expune punctul de vedere in aceasta privinta. Asadar, Mnealui este fericitul castigator al locului 1 in finala Super Blog 2012. Felicitari, nu stiu ce au facut ceilalti concurenti, ca nu am urmarit indeaproape concursul, sau maratonul daca pot sa ii spun asa, dar pot sa spun ca Mnealui a meritat din plin locul I.

In urma cu cateva saptamani, am inceput sa-i observ poeziile, sunt abonat la feed-ul lui si mai apuc din cand in cand sa citesc ce scrie. Poezii interesante si multe dintre ele foarte faine. A fost una, apoi inca una, si inca una, si veneau pe banda. Primul gand a fost cel al romanului invidios, care zice ia uite cati bani face asta cu poeziile lui. Apoi, cateva secunde mai tarziu, cand aburii invidiei s-au risipit, m-am bucurat sincer pentru el. Am si facut asa o socoteala mentala si aproximam ca face undeva la 300-400 de euro din advertorialele respective, punand un pret mai mic asa de 50 de euro pe poetrial (cuvand inventat, ce ar putea insemna advertorial-poezie). Eram chiar fericit ca un blogger mai micut reuseste sa gaseasca o nisa si sa castige bani din ea. Ma pregateam chiar sa scriu un articol despre asta si mi-am notat ideea in calendar. Aceasta a fost prima tentativa de a scrie acest articol.

Cam o saptamana mai tarziu, mergeam aiurea prin blogosfera, cand am dat de un alt participant la Super Blog si, vazand misiunile de acolo, am facut imediat legatura cu firmele promovate de Mnealui si atunci m-am intristat brusc. Pentru ca era atat de multa munca gratis, incat aproape ma suparasem pe el aiurea, pentru ca stiu ce inseamna sa scrii o poezie normala, dar sa te apuci sa mai bagi in ea denumiri de companii si chestii tehnice. Atunci a fost a doua oara cand am vrut sa scriu un articol despre el.

Aseara am aflat de la Manu ca Mnealui este finalistul competitiei, m-am bucurat foarte tare sa aud asta, nu am idee care era marele premiu, dar  stiu sigur ca cel care a castigat l-a meritat din plin. Nu sunt un fan al competitiei, dar de data asta chiar vad un rezultat care imi place.

3 comments

  1. Multumesc frumos. Inca inainte de a incepe SuperBlog, mi-am zis ca daca vreau sa castig, trebuie sa vin cu „altceva”. Nu scriu versuri, nu sunt poet! Vazand insa ca anul trecut articolele in care am inserat cateva versuri au fost, sa zic asa, apreciate, am mers pe aceasta varianta. Am observat ca ma urmareai si pentru asta, inca o data multumesc.
    Cine stie, poate intr-o zi cu soare, ne vedem la o bere… Pana atunci, numai de bine!

Comments are closed.