Blog’n’Roll 3

Posted by

 Duminica seara, are loc una din cele mai mari competitii de karaoke din blogosfera. Bloggeri de renume se vor intalni sa cante alaturi de trupe profesioniste, precum VoltajMandingaRuby. Evenimentul are loc pe 9 decembrie 2012, la ora 19:00la Route 66 (fostul Coyote Café, Calea Victoriei nr. 48-50).

Cu aceasta ocazie,  CAT Music isi relanseaza site-ul, dar vor lansa si o aplicatie de mobil prin care pana si eu ma voi putea apuca de karaoke (download iOS | Android – public beta). Sincer, eu ma bazez pe Kriogen ca va reprezenta cu mandrie blogosfera prahoveana, ca eu nu am nicio sansa sa cant ceva fara sa fuga lumea din sala.

Stiti ca eu sunt mai cu pluta la muzica, dar citind la Zoso ca vrea sa faca poze cu Ruby, am dat un search sa vad si eu „de ce?”. Valeu mamica, si eu faceam mutre ca sa vedem daca pot sa vin, ca trebuie sa fiu odihnit luni la munca, ca asa si pe dincolo. Deci ma inscriu al doilea pe lista dupa Zoso la poze cu domnisoara. Hai ca imi tremura deja degetele pe tastatura si nu mai am chef de scris.

Se estimeaza undeva la 200 de bloggeri participanti, iar Costin ne va astepta la intrare cu ghirlande de flori. Glumesc, desigur. El a pus la cale aceasta a treia editie si prima la care am ocazia sa particip.

De fapt, stiam si melodia si videoclipul, doar ca nu asociez numele cantaretilor cu melodiile pe care le canta: