Mobile Marketing Conference – My Social Media

Posted by

Un astfel de eveniment este cu sau fără voia ta, un bun moment de socializare cu cei care participa. Ar fi şi ciudat sa nu se întâmple asta, mai ales când la eveniment sunt mai multi bloggeri cunoscuţi pe care poate ai vrea sa ii cunoşti.

Astfel la MMC am avut ocazia sa cunosc câteva persoane noi si deşi sper sa nu uit pe nimeni o sa încep în mod special cu Bleau, un tip despre care nu auzisem nimic înainte, care nu ştiu cât ştie sau ce ştie, dar care mi-a plăcut cum povestea despre The Next Web la care a participat în Amsterdam. Modul care vorbea m-a făcut sa-mi treacă prin cap gânduri de genul: „ce cauta un idiot ca mine în prezenta unor astfel de oameni”. Vorbea frumos, cu pasiune, şi părea ca retrăieşte fiecare moment care la petrecut acolo. Poate pentru cei care îl cunosc nu înseamnă nimic dar pe mine m-a impresionat Bleau.

Apoi o sa spun ca am reuşit sa stau puţin de vorba şi cu @chinezu cu care am schimbat de câteva ori pe twitter diverse replici şi chiar m-a ajutat cu twitter.i3.ro când l-am lansat.

Cu Corina Georgescu a fost mai fun, am tot zis ca vreau sa o cunosc pe twitter, m-am şi uitat la poza ei, pana la urma am cerut ajutorul lui Titus, care mi-a explicat ca a stat la aceeaşi masa cu ea, bineînţeles ca eu nu am recunoscut-o. Nu e prima oara de altfel, doar ieri am venit cu un tip cu trenul care habar nu am de unde ne ştiam, dar se pare ca ne ştiam. Si după toate discuţiile avute în tren cu el, nici nu mi-am dat seama dacă are blog, dacă e coleg de munca, sau de unde naiba ma ştie. Am mai cunoscut o domnişoară simpatica care nu am înţeles eu bine cu ce se ocupa, sau am uitat (la cum sunt eu aiurit), cred ca o cheamă Miruna dacă am reţinut eu bine contul de FB.

A mai venit la mine incantat de laptopul meu tipul de la LaptopNews.ro, Sorin Rusi care mi sa părut de treaba deşi nu am apucat sa discutam prea multe. Apropo de laptopnews, nu v-am uitat cu review-ul ala despre Vaio P dar nu am avut timp nici sa respir in perioada asta.

Bineînţeles nu uit nici de cei care deja ii cunoşteam Titus „Carpilean” (ca abia de curând am citit şi eu pe litere ca nu-l cheamă chiar asa), David Nagy, Mihai Irinel, Simona Stanescu, şi cred ca şi alţii pe care ii rog sa ma scuze dacă i-am uitat.

Parca ma mai stat pe afara pe terasa de vorba cu cineva cu softuri pentru mobile sau ceva de genu asta, dar nu-mi mai amintesc cum îl chema, era asa venit „a la pescuit” sigur ştie Titus restul la cine ma refer.

One comment

Comments are closed.