Sa intindem minerilor o lumanare

Posted by

Nu prea ma uit la stiri, mai mult prin tren am auzit ceva cum ca azi printre demonstranti vin si minerii la Bucuresti. Si ma intrebam cum ar fi daca rudele celor omorati din bataie in timpul mineriadelor i-ar astepta pe mineri la gara, nu cu ranga cum zicea un amic pe twitter, ci cu o lumanare aprinsa, pe care fiecare miner sa fie obligat sa o poarte in cursul mitingului de azi. Parca eu unu i-as mai ierta de pacate daca i-as vedea defiland prin Bucuresti in liniste absoluta si fiecare cu o lumanare aprinsa.

Ce ziceti? Voi i-ati ierta daca ar face asta?

P.S. Instigarea la violenta prin comentarii nu va aduce nici un castig, asa ca e bine sa va abtineti. A gresi e omeneste si usor, mai ales cand nu ai decat 4 clase si ti-ai trait mai mult de jumatate de viata sub pamant, asa ca nu-i judecati prea dur.

2 comments

  1. Ideea e frumoasă, ca să fie totul OK, corectează acolo „A greșii” și scoate unul dintre i-uri , pe urmă șterge comentariul ăsta. Și încearcă totuși să scrii cu diacritice …

  2. Au fost manipulati cum sa incercat si acum sa fie manipulati altii in idea ca vin iar hoardele de mineri …. numai ca nu mai sunt mineri dar tenebrele acelor vremuri nu au trecut si sa crezut ca pot fii folositi iar … macar la nivel mediatic … si uite ca tu erai pregatit sa ii intimpini … cu o lumanare …. sau o floare … ca oricum nu mai sunt decit niste stafii.

Comments are closed.