NetCamp 2010

Posted by

Ajuns la a IV-a editie, evenimentul are loc in perioada 6-8 decembrie. Pe langa conferinte vom avea si o serie de training-uri pentru start-up-uri.

Pe langa conferinte si alte activitati NetCamp va gazdui anul acesta si 5 evenimente distincte:

Launch48 – Al doilea an cand se organizeaza acest eveniment destul de inedit pentru Romania, isi prpune sa creeze si sa lanseze proiecte web in 48 de ore. Se va desfasura pe 6 si 7 decembrie iar prezentarea finala a proiectelor este programata pentru data de 8 decembrie.

VentureConnect – un eveniment organizat in cadrul NetCamp in parteneriat cu firma de avocatura Biris-Goran care a lansat proiectul in 2010 cu scopul de a facilita contactul direct intre antreprenorii care deruleaza proiecte promitatoare in online si investitorii interesati de aceasta zona, este programat pentru data de 8 decembrie

Start Up Now! – Cu siguranta toti auzim de acest cuvant tot mai des dar nu intodeauna intelegem exact mecanismele unui stat-up. asa ca acest workshop va explica cum se transforma o idee intr-un proiect web si care sunt toate etapele prin care trece acesta. Totul se face sub indrumarea unor cunoscuti antreprenori online. Este programat pentru 8 decembrie.

MobileDev – are loc pe 8 decembrie si este o sesiue care vrea sa reuneasca desvoltatorii de aplicatii mobile si cei interesati sa abordeze teritoriul mobil si sa afle cele mai noi aplicatii si tehnologii din domeniu.

WeWorkWeb – este programata tot pentru 8 decembrie si este o intalnire a dezvoltatorilor, designerilor si managerilor din companii de web development si interactive pentru a impartasi ultimele noutati si idei cu o parte din profesionistii comunitatii web locale.

Mai mult detalii gasiti pe siteul dedicat evenimentului: www.netcamp.ro.

P.S. Tagul oficial al evenimentului pe twitter va fi #netcamp asa ca eu pe asta amde gand sa-l monitorizez, de data asta poate pe intreaga perioada a evenimentului dar si dupa. Spun poate pentru ca nu am inca toate scripturile gata si nici nu stiu cand voi avea timp sa le termin.