Netcamp 2011

Posted by

netcamp2011Azi am vrut sa invat, asa ca am lasat deoparte live-bloggingul, am lasat deoparte twitterul si alte lucruri si am fost foarte atent la uni dintre vorbitori. Nici nu puteai sa fii altfel cand pe lista de invitati erau Marius Ghenea, Dragos Manac, Antonio Eram, etc

Am enumerat pe cei de mai sus doar pentru ca fiecare din el a lasat uneori urme adanci in constiinta mea cu prezentarile sau lucrurile pe care le-au spus.

Vlad Stan spunea ca e bine sa ai o destinatie in viata, sa sti unde vrei sa ajungi. Iar eu azi la NetCamp mi-am gasit o destinatie. Silicon Valey. La toamna vreau sa merg acolo pentru doua saptamani. Asa ca tinta mea e ca tot anul viitor sa fac rost de banii necesari pentru a sta 2-4 saptamani in California. In septembrie 2012.

Dragos Manac in stilul specific ne-a vorbit despre faptul ca antreprenoriatul nu este despre bani. Daca va aduceti aminte articolul de aici.

Marius Ghenea ne-a spus din nou pentru a 1000 oara cred ca antreprenorii nu se nasc ci se fac si se educa.

Antonio Eram a aruncat in sala o idee pe care doi nebuni au zis ca merita sa se gandeasca daca o vor pune in aplicare. O sa va vorbesc si despre asta mai detaliat in in curand. O idee la care ma gandesc serios.

La start up now am vazut prima prezentare facuta doar din poze cu prezentatorul in ele, si a mers de minune prezentarea lui Cristian China Birta dupa care Monica Jitariuc ne-a aratat cum se face o afacere din nimic, si cred eu ca toti din sala au fost impresionati de afacerea ei.

Un workshop marca Vlad Stan a facut iarasi furori in public iar Ivo Bobal a inceput o afacere chiar in timpul workshopului cumparand domeniul atunci pe loc. O sa va vorbesc despre aceasta afacere in curand.

Daca stau sa ma uit in urma Netcamp 2010 a fost momentul in care am inceput sa invat enorm de multe lucruri despre antreprenoriat. Netcamp 2011 este evenimentul in care imi stabilesc obiectivele si incep sa aplic tot ce am invatat in ultimul an. Oare ce surprize minunate ma asteapta la Netcamp 2012 (primul milion de euro? nu stiu zic si eu asa…)

4 comments

  1. Fericitule. Am tras chiulul de la avenimentul asta pentru ca mi-am planificat o serie de activitati care imi mananca tineretile. Sper sa merite 😀

  2. Din păcate câteva probleme m-au reţinut din a fi prezent la NetCamp şi la GPeC,sunt sigur că a fost foarte impresionant

Comments are closed.