Worshop: Blogging for Fun

Posted by

Pentru ca punerea titlului a ceea ce am de gand sa organizez a creat o groaza de discutii in blogosfera prahoveana si o groaza de controverse, am decis sa schimb si titlul acestui eveniment, si data, si totul.

Pe scurt, vreau sa fac o intalnire cu 10 bloggeri. Daca voi gasi acei 10 bloggeri interesati de asta. Data si locatia intrunirii o sa incercam sa o stabilim de comun acord.

Profilul celor 10 bloggeri care ma intereseaza: sa fie cat mai incepatori in ale bloggingului, cu bloguri cat mai mici, oameni care simt nevoia de a invata si care cred ca mai au multe de invatat.

Pana acum s-au gasit 2 doritori si deja nu e nevoie sa mai comenteze inca o data: Bogan Doicin si Elena Pelmus.

Mai multe informatii gasiti si in articolul de aici, chiar daca din pacate am ales un titlu foarte prost inspirat la acel articol. Imi cer scuze pentru asta in fata celor care au inteles altceva din asta.

Workshop-ul vreau sa il tin in Ploiesti, dar nu se adreseaza doar bloggerilor din Prahova. Daca vor, si cred ca pot ajunge si altii din alte judete, pot sa participe si acestia. Astfel cred ca am corectat si problema celor care m-au asociat din greseala cu ideea ca eu as vrea sa reprezint blogosfera prahoveana sau ca ma autonumesc reprezentantul lor. Imi cer scuze si daca dintr-o eroare am transmis pe undeva ideea aceasta.

Daca sunteti interesati si credeti ca ar putea fi util, sau daca v-am facut macar curiosi, lasati un comentariu si probabil, daca voi considera ca va incadrati in profilul respectiv, o sa va pun pe lista.

P.S. Iarasi, daca aveti nelamuriri, lasati un comentariu legat de asta si voi veni cu nelamuriri suplimentare. Mi-e mai usor asa sa va ajut sa intelegeti decat sa sa ma injurati pe blogurile voastre din cauza unei comunicari ineficiente.

16 comments

 1. Sal, as fi si eu interesat, pentru ca sincer imi rup capul in chestiile astea….si mai am multe de invatat…ms

 2. eu sunt ăla care te-a înjurat ?! Nu înjur nici când sunt pe stadion ! „Reprezentantul blogosPHerei” te dai de luni de zile … nu are nici o legătură cu blogging for fun ăsta. Eu am fost clar şi am vorbit despre lucruri care se întâmplă de luni de zile. Nu de azi, nu de ieri !

 3. Am ramas dator cu un raspuns. Nu eram sigur pentru ca am tras o sperietura ca o sa intru in spital de la o prostie de a mea. Dar am scapat.

  Vreau sa vin daca mai este valabila invitatia.
  Daca acum se accepta si bloggeri din afara Prahovei, ii propun si lui Ioan sa participe daca poate, as vrea sa-l cunosc si pe viu. 🙂

 4. Da, este valabila, te-am trecut pe lista, si mihai e bine venit daca vrea nu e problema, ma gandesc ca e destul de greu pentru el poate sa ajunga mai ales ca sunt super workshopuri in bucuresti.

 5. Sunt pus pe ganduri. Trebuie sa meditez bine deoarece iarna am o situatie de cacao care nu-mi permit sa ma deplasez asa de liber pe cat imi doresc. As veni cu mare placere si chiar as putea comenta unele chestii legate de divergentele de pe acolo.

  Chiar daca am doar 22 de ani, chiar daca par „blogger micut”, eu sunt din 2004 – 2005 pe aici.

 6. stiu ca nu esti incepator, n-am vrut sa te jignesc cu statutul asta :)) doar ca era fun.
  tu sti mai bine care e situatia, daca nu acum alta data.

 7. Locuri mai sunt dar nu stiu inca daca il mai fac sau nu sincer. Oricum o sa vorbim pe mail daca e sa vedem poate facem in ianuarie. Momentan am investit banii de sala si nu numai intr-un business neconventional.

Comments are closed.