Nota 10 pentru Dan Nemes (Banca Transilvania)

Posted by

Desi lumea ma cunoaste de un tip mai irascibil si de un mare scandalagiu astazi ma simt obligat sa dau o nota de 10 atat Bancii Transilvania in general cat si in speciat unui angajat de acolo pe nume Dan Nemes.

Povestea incepe cam asa, astept de vreo 7 zile niste bani din MoneyBookers si astazi vazand ca intarzie am incepu sa pun intrebari atat catre cei de la MB. cat si celor de la BT.

In prima scrisoare venita de la B.T. deja am fost placut suprins ca au auzit de MoneyBookers iar cea de-a doua scrisoare m-a dat gata. Pot spune cu mana pe inima ca I LOVE B.T. , respect pentru asa oameni. Si ca sa nu o mai lungim cu vorba o sa va redau o parte din continutul scrisorii.

Am intrat pe site-ul Moneybookers si am studiat oferta lor si procedurile. Exista o versiune a site-ului in limba romana, destul de uprinzatoare. Nu am avut acces la toate informatiile pe care le doream, pentru ca am nevoie de cont la dansii pentru a accesa anumite sectiuni. Probabil voi activa astazi un cont, pentru a ma familiariza cu site-ul, entru a putea ajuta clientii in cunostinta de cauza.
…………………………………………………………………………..
Daca asesc o explicatie, veti fi prima persoana pe care o voi informa. Va multumesc anticipat.

Tineti-o tot asa, intradevar sunte-ti banca anului, chiar daca in trecut am mai avut mici divergente, toti gresim undeva si canva, dar astazi va zic un mare BRAVO 

One comment

  1. se pare ca s-au lins pe bot cei de la BT cu MB avand in vedere ca cei de la MB acum lucreaza cu raiffaisen. Partea cea mai ciudata e ca atunci cand m-am dus la raiffaisen sa cer detalii despre comisioane si altele in legatura cu MB ei habar nu aveau de faptul ca exista MB. sunt curios sa vad ce a dus la despartirea BT de MB.

Comments are closed.