Neogen renunta si el la trafic.ro in favoarea brat

Posted by

Dupa softpedia, jucausii.ro, emag si soft32 se pare ca a venit randul celor de la neogen sa renunte la trafic.ro. Ma intreb de ce oare? Stiam de mai demult de anumite probleme pe care nu vreau sa le tratez in acest thread, motiv pentru care am zis sa nu mai bag digg.ro in trafic si sa folosesc Google Analytics, dar la care pana la urma am decis sa folosesc tools-urile din CPanel care ofera informatii foarte complexe si private.

Daca altadata analizam statisticile trafic.ro cu atentie acum doar la 2 dintre siteuri le mai urmaresc, unu din dorintza de a afla pozitia in care ma aflu in categoria bani online si celalt fiind acest blog unde analizes doar numarul de cititori zilnici. Pana acum nu am studiat nimic despre cititorii mei, de unde vin, ce le place, doar ii numar zilnic sa vad cati oameni imi citesc blogul.

Sa fie oare un inceput de sfarsit pentru Netbrige odata cu placarea masiva de acum cateva luni a 90% din echipa catre MediaPro?

UPDATE Ziarul Financiar

Calin Fusu, director general Neogen a declarat pentru ZF ca disparitia site-ului din trafic.ro a fost determinata de o eroare a unui programator, care a sters din greseala de pe site codul trafic.ro care permite inregistrarea numarului de vizitatori. In prezent, eroarea a fost remediata, iar trafic.ro contorizeaza din nou numarul de vizitatori de pe site.