Noua jucarie de la Samsung pe care am pus ochii

Posted by

 Cred ca nici nu va mai mira faptul ca e tot un produs Samsung, am pus ochii pe el acum ceva vreme cand a venit la 7+ povesti de succes Tudor cu el. In urma cu cateva zile am aflat ca s-a lansat si in Romania. Este vorba despre Samsung Seria 5 Ultra. Daca ma vedeti zilele viitoare ca scot la vanzare diverse produse Samsung, sa nu va ingrijorati, o fac pentru a cumpara aceasta minunatie de laptop. Inca nu ma indur sa ma despart de tableta sau de Chromebook de aia nu fac inca nici un anunt. 

Echipat cu un procesor i5 , 4 Gb de RAM si sistemul Expres Cache acesta asigura o putere de procesare foarte mare. Din cate am intelees laptopul este capabil sa se inchida in doar 10.5 secunde si sa se redeschida in doar 2 secunde. Banuiesc ca astea sunt performantele pentru Windows, pe Ubuntu cred ca ar putea avea performate chiar si mai bune. De asemenea navigarea se face de doua ori mai rapid decat in cazul generatiei anterioare de laptopuri, asta daca nu depasesc eu limita de 3Gb a noului abonament de date de la Orange si atunci nevigarea se face de 10 ori mai incet.

Va mai spun doar ca are 1.45 gh, este echipat cu un port full HDMI, unul de USB 3.0, doua de USB 2.0, cititor 4-1 SD card, port de retea, port VGA si chiar si un webcam HD. Despre ecranului lui nu are rost sa va mai vorbesc stim cu toti ca displayurile de la mac-uri sunt facute de Samsung. Pretul recomandat este undeva la 4000 de lei, deci un cadou perfect de ziua mea. Nu stiu de ce aveam in cap ideea ca e cam 2000 de euro, asa la 900 de euro parca trag sperante ca il am pana la ziua mea.

As mai adauga ca stiu si despre Seria 9 dar imi place mai mult designul simplu fara foarte multe „rotunjimi” al seriei 5.

P.S. O mica socoteala pentru mine: Samsung Chromebook 1000 lei, Tableta Samsung Galaxy Tab 1000 ron , Camera Video 300 ron. Mai ramane de acoperit cumva 1700 ron.

One comment

Comments are closed.