Noul sediu EvoMag.ro

Posted by

Deja cred ca stie toata lumea ca EvoMag s-a mutat la noul sediu din strada Maximilian Popper, nr. 20, au anuntat cu multe trambite blogurile acum o saptamana. Anunt si eu, acum, cu ceva intarziere acest lucru. Dar mai mult de toate am decis sa va povestesc de ce e pentru mine importanta aceasta mutare.

Eu lucrez cu EvoMag de multa vreme, de la ei cred ca am luat primul meu smartphone, defapt nu, nu era ala primul dar oricum e luat de foate de mult. Ce mi-a placut intodeuana la ei a fost faptul ca Simona mi-a dat mereu date exacte legate de livrarea produselor si nu s-a intamplat niciodata ca la altii sa il aiba pe stoc dar sa mi-l dea peste 2 saptamani.

Povestea cu telefonul respectiv cred ca v-am mai spus-o. Am vorbit cu Simona, am intrebat daca il au pe stoc, mi-a explicat ca e tirul in vama ca maine dimineata soseste in deposit si ca seara pot sa il ridic de la sediul firmei. Si asa cum a zis a si fost. La 5 seara m-am prezentat la sediul firmei ca sa ridic telefonul. Si apoi a fost telefonul sotiei, tableta si multe alte lucruri pe care mi le-am dorit imediat iar ei le aveau la dispositie. Un singur lucru era putin deranjant in bucuria mea de a ajunge cat mai repede in posesia obiectului mult visat. Metrolul de la Stefan cel Mare pana la Dristor 2 apoi skimbat si mers inca cateva statii… dura mai mult de 30 40 de minute, era departe sediu, de acolo pana inapoi la gara de nord dura o ora chiar.

Acum s-a mutat aproape de Unirii, o locatie mult mai accesibila atat pentru momentele cand vreau sa iau produse in teste cat si pentru momentele cand cumpar ceva de la ei. Calculele bugetelor din vara asta si cheltuielile care le-am avut de acoperit au stopat putin investitile mele in gadgeturi dar vine craciunul in curand.

Asa ca acum e mult mai simplu, sediul lor arata profesional, si zic eu e pe langa accesibilitatea noii locati este si un mare plus de imagine pentru aceasta firma.

Imagine_Prezentare_Noul_Sediu_evoMAG

One comment

Comments are closed.