Nu inteleg

Posted by

moma2010 Sunt lucruri care te emotioneaza profund si uneori nu inteleg de ce. Stiu despre neuronii oglinda, stiu despre empatie si despre modul in care acesti neuroni reactioneaza la anumite intamplari. Si cu toate acestea, nu inteleg de ce filmul care nu spune nimic, pare sa spuna totul.

Si da, e foarte probabil ca fiecare sa vedem altceva in acest film, fiecare sa intelegem cu totul altceva si sa avem reactii diferite.

Si totusi filmul de mai sus nu spune nimic, dar as minti daca as spune ca nu m-a emotionat, desi nu inteleg de ce. Oricat de rece as fi si oricat as incerca sa-mi analizez reactiile, se pare ca exista ceva acolo, in umanitatea noastra, care e mai greu de perceput si explicat. Asa ca va las si pe voi sa priviti un moment care pare ca desfasoara o viata, doi oameni care par sa fie conectati pe vecie, doua suflete pereche.

5 comments

  1. Am vazut clipul in urma cu cateva saptamani. Are, filmul chiar daca nu spune nimic, are povestea lui.
    Cei doi s-au iubit foarte mult cu cateva decenii inainte sa se revada in maniera surprinsa in clip.

  2. Am citit si eu povestea din spatele clipului, stiu si ca s-ar fi vazut in dimineata respectiva inainte de acest eveniment si ar fi vorbit. M-am documentat dupa ce l-am privit. 🙂

  3. Although „They met and talked the morning of the opening”,[14] it seems that Marina experienced a strong emotional reaction while seeing Ulay’s arrival, reaching to him across the table between them.[15]

Comments are closed.