Nu renunta niciodata la visele tale

Posted by

vise E una din lectiile pe care le-am invatat de-a lungul timpului si pe care as putea spune ca o tin in lista celor 10 porunci personale. In gluma, atunci cand cer ceva cuiva, spun ca de obicei cand imi doresc ceva, am prostul obicei sa si obtin acel ceva.

Am demonstrat de atatea ori ca dau dovada de o vointa si o incapatanare extraordinare.

Atunci cand ai un vis, consider ca nu exista obstacole indeajuns de mari incat sa nu le poti depasi. Atunci cand incep sa ma tem sau sa ma indoiesc de puterile mele, imi aduc aminte de un om care imi da intotdeaua curaj sa merg mai departe. Este vorba de Nick Vujicic care a demonstrat, prin propria viata, ca totul este posibil daca iti doresti cu adevarat.

Astazi Sabina vine cu alt clip menit sa imi arate inca o data, pentru a mia oara, ca nu am de ce sa renunt vreodata la visele mele, nu stau sa comentez prea mult clipul, pentru ca cel mai bine va invit sa il priviti. Este extraordinar sa vedeti cum un om cazut la pamant se ridica pentru a straluci din nou. Pentru ca, in fond, daca m-ai intreba ce sunt oamenii, as raspunde simplu, sunt niste stele menite sa straluceasca si nimic in lumea asta nu are dreptul sa ne stirbeasca acea stralucire.

Vizionare placuta:

P.S. Am avut odata un vis, sa ajung in Japonia, barierele de trecut pareau sa fie un vis posibil peste 10 ani, un vis maret si indepartat. Existau bariere financiare, bariere psihologice si bariere de multe alte tipuri.

Intr-o buna zi, am decis ca viata e mult prea scurta si ca se poate incheia brusc, fara un preaviz. Atunci am decis sa plec in Japonia, 22 Martie 2012. Sase luni mai tarziu, pe 22 august faceam primii pasi pe pamant japonez. Deci, nu renunta niciodata la visele tale.

One comment

Comments are closed.