O sa votez pe Basescu

Posted by

Daca cineva mi-ar fi zis in urma cu cateva saptamani ca o sa fac asta, as fi pariat ca nu am cum sa merg la vot si sa votez Base decat beat.

Nu ma pricep la politica, mereu am sustinul ca ar trebuii sa nu am drept de vot, pentru ca e o vorba, unde nu te pricepi nu te bagi. Dar in cazul de fatza nu trebuie sa te pricepi la politica, stim cu toti despre cinstea nemarginita a lui Vantu sau Patriciu. Vazand in ultima vreme murdariile de pe toate canalele, deja nu mai imi pun problema daca Basescu sau Geona fura mai mult, imi pun problema cum va arata viitorul nostru daca cativa moguli incearca sa ne manipuleze ca pe idioti aia de americani. Daca vor castiga e trist, ramane doar emigrarea ca o solutie viabila.

Deci o sa ma duc la vot, si o sa pun stampila pe Basescu, si nu pentru ca am vreo simpatie pe el, si nici ca as vrea sa aleg dintre doua rele raul mai mic. VOTEZ IMPOTRIVA LUI VANTU, PATRICIU, VOICULESCU si altii ca ei.

Daca iese Geona atunci nu ramane Romane decat sa „dormi linistit pentru ca fni lucreaza pentru tine”

4 comments

  1. Da, e total adevarat. Dar avem 2 extreme de ales: ori alegem Geoana, cu tot cu mogulii care il sprijina, ori alegem Basescu. Eu zic ca daca iese Basescu si acum, cand toti sunt impotriva lui, va fi jale mare pentru cei care l-au lucrat. Interesant de vazut opinia poporului. Chiar vreau sa vad daca e un popor cretin sau nu.

  2. Ma bucur sa gasesc pe cineva care gandeste la fel.

    Nici mie nu mi-a placut Basescu, mai ales ca Mirciulica mi-e simpatic; dar parca tot asa as face si eu, Base stampilat.

Comments are closed.