O zi din viata lui Alexander Wang cu Samsung GALAXY Note II

Posted by

samsung-galaxy-note-2 Astazi aveam de gand sa fac un top3 reclame de la Super Bowl, adica cele care mi-au placut mie cel mai mult, dar cand am vazut reclama de la Samsung Galaxy Note II, am zis ca e mai fain sa va povestesc despre ea, ca micile detalii pe care acest phablet ti le ofera iti fac ziua mai frumoasa. Mai ales ca de multe ori sunt intrebat ce stie sa faca si asa, la modul general, face cam tot aceleasi lucruri pe care le face orice telefon cu Android, dar detaliile fac diferenta, pentru ca descopar zi de zi noi modalitati de a-mi rezolva anumite probleme si a-mi creste productivitatea.

Eu il folosesc ca sa fac poze, sa iau notite, sa scriu pe blog, sa ma joc atunci cand sunt obosit, sa citesc, sa stau pe retelele de social media, sa socotesc banii produsi din blog si banii cheltuiti, sa fac diverse analize, de la cele financiare pana la cele legate de trafic, sa dau e-mailuri, sa ascult muzica si uneori chiar si radio.

Va invit sa vedeti reclama si cum il ajuta pe Alexander Wang acest telefon-tableta, sau phablet, cum obisnuiesc unii sa il numeasca. Da, stiu, o sa ziceti ca una e reclama si alta e ce se intampla in viata de zi cu zi. Ei bine, vizionand aceasta reclama, pot sa va spun ca doar mi-a confirmat ceea ce stiam din propria experienta cu Note II si ca nu exagereaza cu nimic.

Vizionare placuta:

2 comments

  1. Acest telefon se pare ca are si un pret pe masura puterei sale , insa din descrierea facuta de tine sunt sigur ca acest telefon isi merita toti bani

Comments are closed.