Oare cand o sa moara Rares?

Posted by

Daca nu ati auzit de el inseamna ca ori nu ati folosit Yahoo Messenger vreodata, ori sunteti ai naibii de norocosi. Domnul Rares s-a nascut cam prin 2001 sau 2002 si de atunci tot sufera de cancer la creier si nu mai moare. O vreme am crezut ca am scapat de el, dar din pacate cand sper ca e mort si ingropat revine sa cerceasca acelasi vesnic cent de la Yahoo si AOL.

Nu stiu daca asta e mesajul original, sau ce modificari minore a suferit pe parcurs, nu am stat sa memorez vreodata numele parintilor, posibil sa aiba din cand in cand altii, dar pe el l-a chemat intotdeauna Rares. Mesajul arata cam asa:

buna, numele meu este Ionut, sunt insurat cu o fata minunata numita Alina si avem un copil nou nascut numit Raresh . el inseamna tot ptr. noi si recent doctorii au descoperit ca are cancer la creier . din pacate eu si sotia mea nu avem bani nici macar sa platim facturile lunare, dar am facut o intelegere cu YAHOO si AOL si am cazut de acord ca ptr. fiecare persoana care primeste acest mesaj sa primim 5 centi in schimb . deci te rog trimite acest mesaj tuturor persoanelor din lista ta, ajuta-ne! da-l mai departe te rugam HAIDETI SA AJUTAM , ITI IA MAI PUTIN DE 60 DE SECUNDE. Merita fiecare cate o sansa ! E doar un copil. Ajutati-l ! Cine are inima il da mai departe [sa zicem nu avem nimic de pierdut]

Ma intreb daca o sa moara Rares sau Yahoo Messenger mai intai. De fapt intrebarea de baza este: Oare cand o sa dispara prostia?

Si da in 2011 cand ii spun unuia ca e idiot ca da mass cu mesajul asta imi raspunde: „l-am primit si eu si nu te doare mana sa dai doua clickuri sa-l dai mai departe”.

Mai nou Rares are si un prieten. Nu puneti benzina de la firma X in perioada Y.

2 comments

  1. Al meu Rares s-a nascut in 2oo5, il cunosti personal, e sanatos tun si te asteapta sa mergem ca data trecuta la Lepsa! 😉
    Salutari din partea gastii!
    … astept ceva pe mail de la tine…. de vreo saptamana? sau 2?

Comments are closed.