ObiMag.ro – unul din proiectele importante la care am lucrat in ultima vreme

Posted by

M-ati tot auzit inca de la inceputul anului ca aloc destul de mult timp pentru un proiect mai mare si mai complex, dar nu am apucat pana acum sa va spun despre ce e vorba. De maine putem spune ca se deschide oficial ObiMag.ro si astfel va invit sa aruncati o privire. Este un magazin online pe nisa obiectelor sanitare, momentan are in jur de 750 de produse si mai urmeaza a fi adaugate si altele (in jur de 1200) in curand.

Eu o sa ma ocup in continuare de partea de marketing (de la campanii pe bloguri pana la campanii AdWords si multe altele), dar si de functionalitatea site-ului. Din punctul meu de vedere, mai este foarte mult de munca, dar cum nu se pot face toate intr-o singura zi, am decis sa avem lansarea oficiala la 1 martie.

De ce 1 martie? Pentru ca, odata cu venirea primaverii, lumea se apuca de amenajari prin casa si baia e unul din locurile in care puteti aduce imbunatatiri substantiale, astfel incat sa o transformati intr-un loc care sa va incarce cu energie si buna dispozitie. Cel putin eu, cand sunt foarte obosit si nu am chef sa dorm, prefer sa ma relaxez o ora in cada, dupa care ma reintorc la treaba, cu bateriile incarcate la maxim si cu foarte multe idei.

De fapt, asta este ideea ObiMag.ro, sa transformati baia dumneavoastra intr-un loc de relaxare si inspiratie.

 

Newsletter ObiMag.ro

Momentan nu am integrat un formular pe site, dar va puteti abona folosind link-ul urmator (click aici). In felul acesta puteti afla noutati, reduceri si, nu in ultimul rand, cupoane de reduceri create special pentru cei care sunt abonati la acest newsletter. In principiu, nu veti primi mai mult de 2-3 e-mail-uri pe luna.

 

5% reducere pentru comenzile ObiMag.ro din luna martie

Pentru ca site-ul se afla la inceput, vreau sa ofer primilor clienti si o reducere de 5% la orice comanda pe care o fac prin intermediul magazinului. Folosind cuponul de reducere OBIMAG5, puteti avea parte de o reducere de 5% la prima comanda pe care o efectuati pe site.

Pregatim si alte promotii in curand, aboneaza-te la newsletter pentru a afla despre ele.

De asemenea, astept in comentarii parerile voastre, ce va place, ce nu va place, ce credeti ca ar putea fi imbunatatit si mai ales sunt curios care sunt produsele care va atrag cel mai mult pe site. Va spun sincer ca eu deja am pus ochii pe cateva si ma pregatesc de o comanda.