Obzor Beach Resort – Bulgaria

Posted by
obzor_beach_resort

 Am ajuns de 3 ori in aceasta locatie in ultimii doi ani. Obzor Beach Resort este format dintr-un grup de 3-4 hoteluri, situat undeva dupa Varna, pe litoralul bulgaresc. Hotelurile sunt situate exact pe plaja, sunt sub forma literei U, iar fiecare cladire are in centru cate o mica piscina. Intre cladiri se afla de asemenea cate un centru de joaca pentru copii, teren de minigolf si multe altele.

Mi-am pus in gand sa va povestesc despre locatie de multa vreme, inca de cand am vizitat-o prima oara, dar am tot amanat asta. Saptamana trecuta am fost din nou si, desi nu am apucat sa bag nici macar picioarele in apa marii, stiu din vizitele anterioare ca fundul este lin, nu are stanci sau pietre si este perfect pentru o balaceala in ape linistite.

Exista cateva poze generice cu toata statiunea chiar la ei pe site. Au internet in fiecare camera, pe plaja, la barurile si terasele statiunii, iar pretul este de 7 leva pentru 24 de ore. Au si un pachet de 7 zile, dar nu stiu pretul. 7 leva inseamna cam 15 lei, deci cam 100 de lei pentru 7 zile de acces la internet, sa zicem, ceea ce mi se pare mai mult decat acceptabil.

Camerele sunt de fapt apartamente cu un living-room, una sau doua bai si inca 2-3 camere (4-6 persoane). Preturile sunt per apartament. Am impresia ca exista si cu o singura camera + living, dar eu nu am avut ocazia sa vad cum arata apartamentele de genul asta. Cele cu 3 camere sunt chiar foarte spatioase. Oricum se gasesc la ei pe site (vezi link-ul de mai sus) poze din interiorul camerelor.

Nu am facut multe poze cu plaja si cladirile, dar sper ca cele cateva pe care le-am selectat mai jos sa va dea macar o idee despre cum arata locatia.

Daca vreti o vacanta linistita, cred ca este locatia perfecta. O singura data pe an, timp de un weekend, lucrurile o iau razna, dar atunci vă mută departe de corpul C ocupat in intregime de cativa petrecareti care nu dorm zi si noapte.

One comment

Comments are closed.