Social Media Summer Camp 2013

Posted by

social media Dupa cum bine stiti, am participat la toate editiile Social Media Summer Camp, respectiv Social Media Snow Camp. Acolo am invatat mereu lucruri noi si, in cadrul fiecarei editii, am plecat acasa cu multe lucruri de analizat si mai ales de pus in practica.

La fiecare editie s-au adaugat informatii noi, exercitii practice si workshop-uri menite sa aduca informatii noi atat bloggerilor, cat si companiilor prezente.

Editia de anul acesta se desfasoara in perioada 4-7 iulie in deja binecunoscuta locatie de la Paraul Rece si vine cu multe lucruri noi, atat de multe, incat atunci cand m-am uitat pe programul taberei, trebuie sa recunosc, am fost putin speriat: Real Time Marketing, Gamification Marketing, lectii de creativitate. Cel mai mult m-a atras partea de gamification, mai ales ca urmez (mai mult trag chiulul) niste cursuri online de la Stanford pe tema asta.

Legat de lectiile de creativitate, mi-ar fi placut sa-l aiba ca invitat pe Bogdan Naumovici, unul din oamenii cei mai creativi din online-ul romanesc.

Cred ca atat bloggerii, cat mai ales companiile pot invata foarte multe lucruri noi in cadrul taberei. Si chiar imi doresc sa vad ca, spre finalul anului, vor fi implementate campanii care sunt manage-uite in timp real sau ca agentiile/companiile vin cu idei faine de campanii-joc (daca se pot numi asa).

Pana una alta, mai sunt doar cateva locuri neocupate, 3 locuri pentru bloggeri si 6 locuri pentru companii, asa ca ar fi bine sa te grabesti cu inscrierea, daca nu ai facut-o inca pana acum. Mai ales ca, din experienta mea anterioara, stiu ca nu sunt actualizate chiar in timp real, numarul de locuri disponibile fiind poate deja mult mai mic la ora publicarii acestui articol.

Ca de obicei, si anul acesta voi relata de la fata locului ce se intampla in tabara, ce chestii faine am mai invatat si ce lucruri am mai aflat despre piata asta a blogging-ului din Romania. Pana la momentul respectiv, iti recomand sa citesti articolele scrise de mine despre editiile anterioare; apar mai jos, la articole recomandate.

Aaaa…. si lasa-mi un comentariu daca ne vedem acolo. Pentru ca, fata de alti ani, anul asta am fost foarte ocupat si nu am habar cine vine si cine nu.

One comment

Comments are closed.