Oferta speciala de la Vodafone pentru laptopurile si tabletele Asus cu Windows 8

Posted by

Incepand de ieri, clientii Vodafone se pot bucura de oferte la noi produse cu Windows 8. Este vorba de un ultrabook, un laptop si o tableta, care vin la preturi speciale daca sunt achizitionate cu Internet Nelimitat Profesional, pe o perioada de 2 ani.

Cel mai tentant este ultrabook-ul ASUS VivoBook S400 care este disponibil la un pret de 559 euro impreuna cu abonamentul de mai sus. Acesta este echipat cu Intel Core i5-3317U de 1.6 GHz, cu 4 GB de RAM si o solutie de stocare hibrida. HDD 500 GB si SSD de 24 GB, placa video Intel, ecran tactil de 1366×768 px, doua porturi USB 2.0 si un port USB 3.0 Acesta este optimizat pentru Windows 8, desi eu i-as pune Linux in primele 10 minute dupa ce am deschis cutia.

Laptopul ASUS X55A dotat cu procesor Intel Celeron Dual Core B831 de 1.83 Gz vine de asemenea cu 4 GB de memorie si este la 249 de euro la acelasi abonament Internet Nelimitat Profesional pe 2 ani.

Ultima din oferta este tableta ASUS Vivo Tab RT care are un pret de 579 euro la abonamentul Internet Nelimitat Profesional pe 2 ani si care vine cu tastatura si baterie suplimentara. Are o diagonala a ecranului de 10.1, un procesor de 1.3 GHz si 2 GB de memorie RAM. Are si 32 de GB spatiu de stocare, de asemenea.  Camera de 8Mpx cu capacitate de filmare HD pozitionata pe spatele tabletei + o camera frontala de 2 Mpx ideala pentru video call si teleconferinte.

La eveniment au fost prezenti mai multi reprezentanti Microsoft, Intel si Asus. Cei de la Microsoft au vorbit si despre aplicatiile romanesti existente in market-ul lorn si anume: Air Place, Fillr, Trip Journal, Cinemagia si o aplicatie pentru bursa de valori.