Optimizare SEO (onanist)

Posted by

Observ o optimizare seo pe cuvantul „onanist”. Foarte multe linkuri pe acest cuvant. Si tocmai cand vroiam sa ajung si eu pe prima pozitie pentru ceva, na ca sa ocupat si cuvantul asta.

Si apropo vad ca pe stapanul cuvintelor nu exista acest cuvand disponibil. Cred ca ar trebuii adaugat si vandut la supra-pret ca sigur e foarte cautat. Edit later: Se pare ca dormeam, se pare ca e de vanzare si cuvantul onanist.

In rest mi-au ajuns si mie de prin blogosfera la urechi ceva scandal cu nenea Tuca (si nu mai stiu cum il cheama) aaaa… Marius Tuca si blogerii, ca ne-ar fi adus noua blogerilor nu stiu ce jigniri. Eu nu prea ma uit la TV decat pe canale mai inteligente Discovery, National Geografic, si nu la toti prosti.

Dar sa vedem cum vad eu situatia. Presedintele tarii ia facut odata mai demult pe jurnalisti gaozari. Pai si atunci de ce sa ma uit eu la toti gaozari de la TV ce prostii indruga despre blogeri. Daca zicea presedintele tarii ceva, poate mai puneam botu dar asa nu pot sa zic decat un lucru.

N-ai cu cine domnule, n-ai cu cine. Niste tarani. ( Si sigur nu face referire la domni din politie. )

P.S. Probabil ca blogger se scrie corect cu doi de g, probabil unele liniute se pun sau nu la „s-au” si probabil limba romana arata alfel decat cea care o afisez eu pe blog. Dar stati linistiti ca nu ma intereseaza, asa cum nu ma intereseaza nici ce prostii indruga ziaristi prin ziare sau la tv.