Orange 4G Tour pe Valea Prahovei

Posted by

orange Incepand de ieri, clientii Orange, si nu numai, au ocazia sa testeze tehnologia 4G intr-un vehicul special amenajat, pentru a oferi vizitatorilor o experienta speciala. Sub denumirea de Orange 4G Tour puteti testa in mai multe orase de pe Valea Prahovei, Bucuresti si Poiana Brasov internetul de mare viteza, oferit prin tehnologia 4G in perioada 10 ianuarie – 23 februarie.

Locul de testare este bine ascuns intr-un camion cu aspect futuristic (inca nu-s convins ca nu este un OZN venit sa fure clientii Orange pamanteni si sa ii duca printr-o falie temporara in alta dimensiune, unde li se va implementa un modul 4G conectat direct la cerebel) si in interiorul lui aveti ocazia sa experimentati lucruri interesante (adica zbor intergalactic, lumi paralele etc).

De fapt, in comunicat se vorbeste despre diverse aplicatii mobile pe telefoane si tablete, coduri QR, istoria comunicatiilor mobile (din 1900 pana in viitor), precum si holograma formatiei Moonlight Breakfast in concert. Dar astea sunt asa, sa va atraga spre teleportorul prin care veti pleca in calatoria intergalactica.

Orange_Camionul

Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer Orange Romania a declarat ca a „conceput Orange 4G tour pentru a le oferi clienților noștri, și nu numai, ocazia să descopere avantajele tehnologiilor de ultimă generație într-o spațiu surprinzător. Prin acest proiect ne-am dorit să venim cât mai aproape de utilizatorii serviciilor de comunicații mobile din zona de acoperire Orange 4G„.

Vitezele atinse sunt interesante, 21.6 Mbps pe 3G+ (acoperire la nivel national) si 43.2 Mbps pentru mobil H+ (cu acoperire in majoritatea oraselor mari din Romania). Acum am devenit curios cum pot testa 4G pe Note 2, singura problema e ca, daca tai cartela din MiFi, nu am cum sa o mai pun la loc in MiFi, dar cum deja am experienta, nu suna rau. Oricum, nu sunt sigur ca pot scoate cartela de voce din el, ca… vedeti voi, e ceva ce nu v-am spus atunci cand am pus foarfeca pe ea, prima oara a incaput perfect, dar nu functiona, a doua oara am mai taiat un milimetru si acum functioneaza perfect, doar ca nu mai declanseaza mecanismul de o arunca afara. 🙂

Orasele in care poate fi zarit OZN-ul (e pacat sa nu vedeti macar o data in viata unul):

  • 10-16 ianuarie: Bucuresti
  • 17-20 ianuarie: Sinaia
  • 21-23 ianuarie: Comarnic
  • 24-27 ianuarie: Busteni
  • 28-30 ianuarie: Bucuresti
  • 31 ianuarie – 3 februarie: Azuga
  • 4-6 februarie: Bucuresti
  • 7-10 februarie: Predeal
  • 11-23 februarie: Poiana Brasov

Si, ca tot v-am vorbit de OZN, aveti mai jos poze cu el, eu inca nu m-am apropiat de el, de frica sa nu fiu rapit, dar cred ca mi se pregateste o intalnire de gradul III vinerea viitoare in zona Predeal:

One comment

  1. wow ! ce senzatie de autobuz ! super, dar daca ar fii o alta metoda de a vedea pozele decat sa dai pe poza si sa dai back.. si iar tot asa..

Comments are closed.