Paranoia AdSense

Posted by

Dupa blocarea contului meu, prietenii mei au devenit si ei putin paranoici. Mi-au marturisit ca au devenit foarte atenti cu ce scriu pe blogurile lor de frica sa nu care cumva sa supere pe cineva si sa inceapa sa clikuiasca cu ura pe bannerele lor AdSense.

Incep sa ma intreb, ce fel de blog e ala in care nu poti sa te expirmi liber din cauza temerilor ca oricine poate sa te lase cu contul AdSense blocat. Incep sa ma intreb ce fel de companie e aceea care duce o asfel de politica de tipul „nu ne intereseaza la poarta asteapta destui”

Aceasi politica o ducea si seful meu la una din companiile la care am lucrat, pana cand la un moment dat sa trezit ca in departamentul Software nu mai exista nici un om, si normal ca sa desfintat acest departament.

Daca as spune ca imperiul AdSense da semne de dastramare prin politicile sale, lumea ar zice ca sunt nebun, probabil acum cateva sute de ani lafel un om care ar fi spus ca imperiul Persan sau Roman vor disparea ar fi fost considerat lafel de nebun.

Am intalnit oameni care sustin cu tarie ca AdSense nu blocheaza conturile aiurea niciodata, dupa care adauga „exceptie facand Cristian Mezei”, deci cunostea cel putin un om care sa trezit cu contul blocat fara motiv. El cunoaste unul, eu cunosc unul, deci incet incet se pare ca exista si conturi blocate fara motiv.

Intrebarea care se pune este: ce putem face pentru a scapa de aceasta problema? Cum putem scapa de teama ca intr-o zi contul nostru adsense va fi blocat pentru motivul deja celebru „invalid cliks” in general fara alte explicatii.

6 comments

  1. tocmai am gasit 2 clickuri la adsense, acum o ora nu erau. Nici nu imi vine sa ma bucur,mai degraba is ingijorat ca toata ziua nu am avut nimic iar acu deodata 2 clickuri.

  2. google adsense ar trebui sa faca ceva ce monitorizeaza ipurile si sa dea bani doar la primul click, ceea ce au facut ei este ceva de genu: noi iti dam banii pe toate clickurile dar sa stii ca de fapt nu tii dam. mai sunt siteuri de anunturi romanesti care au adsense, daca io dau 1000 de clickuri pe reclama lor vrei sa zici ca le blocheaza contu ? :)) cea mai mare tampenie facut de google, dar de fapt este o mutare inteligenta pt ca iei nu mai trebuie sa dea bani la aia care au adsense pe siteuri :)))

  3. aceeasi faza am patit si eu cu contul meu mult mai demult.. de atunci am gasist si alternative care platesc mai putin, dar PLATESC!

  4. Eu am patit asta pe 2 conturi..tot cu invalid clicks ! Acum am devenit foarte atent cu AdSense 😐

  5. Mie si la inca la 2 afiliatzi ne-au shters vreo 6 conturi intr-o zi…bine ca noi foloseam si „invalid click” …dar decand au intervenit la conducere romanii pe sectorul Romania in adsense, s-a ales praful …

Comments are closed.