Parteneriate ineficiente

Posted by

Ce faci cand ai un site, un partener care trebuie sa se ocupe de el si care nu se ocupa?

Prima varianta e sa il lasi asa, sa produca in continuare 1$ pe luna, pe care nu te agiti sa il mai imparti la 2 insi, ii spui sa pastreze el tot,si sa iti vezi de celelalte siteuri. Sa te consolezi cu gandul ca ai dat 61$ pe domeniu si 44$ pe licenta la script si ca nimic nu se va intampla. Ai pierdut banii aia si asta este. O lasi asa.

A doua varianta: sa pui partea de promovare pe capul unuia din angajati, ca tot ii dai salariu, si tot nu avea destule pe cap, sa se ocupe si de siteul asta. E drept ca muncesti pentru jumatate din profit, dar decat 1 euro pe luna macar iei 50 euro partea ta si mai ia celalalt 50 euro partea lui.

Oare care din variante e cea mai buna? Off …. greu si cu marketingul asta. Oare exista si alta varianta pe care eu nu reusesc inca sa o intrezaresc?

Varianta cu scandal, nu-mi place, nu vreau sa ma doara capul cand am destul de munca la alte siteuri ale mele care sa imi aduca bani.

2 comments

  1. Intradevar parteneriatele ineficiente sunt o problema.. deoarece multi care se cred web designeri sau ce se mai cred ei, se inseala amarnic. Pentru ei este doar un curent, care poate provoca stagnare a unei afacere (fac referire la site-uri). Daca treburile stau altfel, avand in spate un contract.. atunci suna altfel situatia..

Comments are closed.