Yahoo Mesenger 9.0 (beta)

Posted by

Se pare ca astazi e saptamana upgradeurilor la soft pentru laptopul meu. De vreo 2-3 zile nu mai merge sa deschid linkurile din mesenger, cine stie ce manevra inteligenta s-a gasit sa mai faca si kavsperky ala al meu asa ca am hotarat sa ii fac upgrade. De aratat arata bine, in rest daca merge sa zic „asl pls” prin el, e ok, ca nu vreau prea multe functii avansate, il prefer cat mai simplu, o fereastra unde vad discutia si un rand unde sa scriu.  Bineinteles ca nici asta nu vrea sa deschida linkurile primite pe mesenger sau cele din status. Probabil mai tre sa upgradez si alte softuri.

Aaaa si o chestie care mi-a placut la el e ca vad cati oameni am in adress book, peste 1500, asta e cool, daca ii iau la adaugat in lista, oricum banuiesc ca sunt mult mai multi care ma au in lista lor de mesenger.

EDIT LATER: Inca o chestie care imi place la el, la nebunie, e ca tine minte statusul, asa ca atunci cand schimb conexiunea, etc nu mai tre sa am grija sa pun la loc statusul, deja e pus.

One comment

  1. Intradevar e mai bun Yaho Messenger 9 insa opiniile sunt diferite.. sunt persoane conservatoare, care adora design-ul si functiile Y!M 8.x insa altii care sunt deschisi la noutati cred ca au prins gustul acestei noi versiuni. Zic ca merita.. Incercati..

Comments are closed.