Pauza de weekend

Posted by

Se spune ca antreprenorii nu iau pauza niciodata. Si totusi parca weekend-ul acesta am simtit nevoia sa iau o pauza. Am decis sa nu raspund la telefon clientilor, desi totusi am vorbit cu vreo doi dintre ei, am decis ca daca nu arde, nu are rost sa mai sar repede din pat in rezolvarea unor false probleme.

Faza cea mai comica a fost aseara cand ma uitam la film, postasem ceva pe facebook, care incrimina oarecum pe cineva si respectivul a venit sa-i dau explicatii. I-am zis ca ma uit la film si ca probabil, daca voi avea chef sa dau explicatii, le voi da dupa film. Respectivul a perceput asta ca pe o forma de lasitate din partea mea, dar eu stateam si ma gandeam ca si daca ar fi luat foc sediul facebook, tot nu m-as fi ridicat de pe scaun, de la film, pentru asta.

Am decis sa iau viata mai usor in piept, ca in realitate nimic nu arde cu adevarat si ca toate urgentele astea se traduc in final in fire de par albe sau mai putine in cap. Si daca ar fi doar asta rezultatul, atunci nu cred ca ar fi o problema, dar stresul acesta, picatura cu picatura se traduce mai devreme sau mai tarziu in boli, imbatranire si alte lucruri pe care le doresc cat mai departe de viata mea.

Asa ca azi m-am dus la magazinul de jucarii, mi-am mai luat niste chestii faine, am dormit mult, cam pana la ora asta, spre seara si m-am relaxat. Pentru munca, avem ziua de luni.

2 comments

  1. Man, si ti-am spus ca nu e bine sa-ti iei acum si sa mai astepti. De ce nu ma asculti.

Comments are closed.