iul. 25

Pe noi nu ne mai intereseaza sa facem bani din blog – Costin #bizsmscamp

Desi intentionam sa incep cu alti vorbitori, poza gasita in tentativele mele de fotografiere m-a dus cu gandul din prima la Capela Sixtina si nu m-am putut abtine sa nu fac un mic colaj. Costin a zis cam asa: noi nu  mai suntem interesati sa facem bani din blog, oricum facem, pentru noi acum exista sau vrem sa existe alte provocari. Si va spun sincer ca e una din ideile care mi-au ramas bine infipte in cap. Cine nu  a inteles faptul ca pentru ei acum lupta cea mare e sa creasca aceasta industrie sa stie ca mai are de invatat.

costin capela sixtina
Si sincer, daca nu v-ati dat seama pana acum, exista o mana de oameni care fac eforturi sustinute si constante pentru a creste aceasta industrie, si as enumera aici pe Manafu (prin Evensys), Marta (prin evenimentele din ultima vreme) si probabil lista poate continua cu toti care faceau bani inca din 2007.

  1. Corect. Obiectivul principal nu mai e acela de a face bani, mostly datorita faptului ca mai interesanta decat prada este cursa in sine :-). Iar vanat se gaseste.

  2. Incet, incet brand-urile trec si la noi pe Social Media. Estimez ca…in 1-2 ani piata de campanii online va creste de 10 ori. Tot mai multe companii vor alege sa faca reclame si in online, nu numai clasicul tv, radio, bannere, etc.
    Piata e in crestere.

Comentariile sunt inchise.