Pe noi nu ne mai intereseaza sa facem bani din blog – Costin #bizsmscamp

Posted by

Desi intentionam sa incep cu alti vorbitori, poza gasita in tentativele mele de fotografiere m-a dus cu gandul din prima la Capela Sixtina si nu m-am putut abtine sa nu fac un mic colaj. Costin a zis cam asa: noi nu  mai suntem interesati sa facem bani din blog, oricum facem, pentru noi acum exista sau vrem sa existe alte provocari. Si va spun sincer ca e una din ideile care mi-au ramas bine infipte in cap. Cine nu  a inteles faptul ca pentru ei acum lupta cea mare e sa creasca aceasta industrie sa stie ca mai are de invatat.

costin capela sixtina
Si sincer, daca nu v-ati dat seama pana acum, exista o mana de oameni care fac eforturi sustinute si constante pentru a creste aceasta industrie, si as enumera aici pe Manafu (prin Evensys), Marta (prin evenimentele din ultima vreme) si probabil lista poate continua cu toti care faceau bani inca din 2007.

2 comments

  1. Corect. Obiectivul principal nu mai e acela de a face bani, mostly datorita faptului ca mai interesanta decat prada este cursa in sine :-). Iar vanat se gaseste.

  2. Incet, incet brand-urile trec si la noi pe Social Media. Estimez ca…in 1-2 ani piata de campanii online va creste de 10 ori. Tot mai multe companii vor alege sa faca reclame si in online, nu numai clasicul tv, radio, bannere, etc.
    Piata e in crestere.

Comments are closed.