Concurs: O carte pentru cititori (Social Media)

Posted by

Pentru ca ultimele zile am mancat Social Media pe paine in cadrul Biz SMS Camp, si pentru ca mai ales o sa tot scriu saptamana aceasta multe articole despre ce s-a intamplat acolo nici nu puteam sa aleg alta categorie de la Libirs decat accea de „social media„. Defapt nu am gasit o astfel de categorie separata in meniu dar mi-au dat cam 66 de carti la rezultate dupa aceasta cautare in search-ul din site.

Deci lasati un comentariu in care sa spuneti ce intelegeti prin special media social media, si o sa va dau o carte la alegere din „categoria” de mai sus, adica din cele 66 de carti din acest domeniu.

Inca o mica modificare la regulament, este faptul ca concursul tine o saptamana, nu doua ca pana acum. Practic vom avea in fiecare saptamana cate un concurs care incepe Luni si se termina Sambata sau Duminica noaptea tarziu.

5 comments

  1. Social Media = Socializare prin media. Media = metode de informare. Metode de informare = internet >> Internet = Social Media
    So, ce inteleg eu prin Social Media ? „Conexiunea”dintre persoanele ce doresc sa ramana informate pe o cale mai updatata si mai rapida.
    Simplu … nu ?

  2. Social media reprezinta media pentru interactiune sociala, utilizand tehnici de publicare foarte accesibile si scalabile care utilizeaza tehnologiile web-based pentru a transforma comunicarea in dialoguri interactive.

  3. social media inseamna sa folosesti tehnologiile mobile in cadrul unui dialog interactiv cum este internetul.

Comments are closed.