Pe partia Cazacu – Azuga s-a dat drumu la tunurile de zapada

Posted by

Pentru schiori asta e o veste buna. Pentru ca pe aceasta partie cu administrator comunist din cate am inteles nu e voie si cu placa. Uni spun ca seamana a lagar de concentrare, alti sunt de-a dreptul intrigati de faptul ca nu dau voie si snowboarderilor sa se bucure de ea.

Ce pot sa spun. Sa si-o bage undeva. Ce ma ingrijroreaza e ca nu cumva si alte partii sa devine ski only. In america se intampla asta chiar pe partii foarte marii, dar acolo ai de unde alege.

Ce pot spune. Dupa ce ca mi-e scarba de servicile scumpe si de rahat din romania, si ca inchid ochi la conditile oferite (telescaun de pe vremea lu tataie, preturi hight, 30 de minute la coada) acum nici macar sa nu mai am voie pe partie?

Sa vedem comparativ cu Romania locatia unde ma duc in fiecare an in austria: 20 euro cazarea, 40 euro skipass toata ziua. Uni or sa zica ca e scump 40 de euro pentru toata ziua, dar deosebirea e ca acolo te poti da zeci de km, stai 5 minute la coada. Fac 20 de ture pe o partie medie sa zicem. Aici daca fac 20 de ture ma costa cam tot atat, doar ca in majoritatea statiunilor nu faci decat sa stai la coada si nici vorba de 20 de ture.

Primele poze cu zapada pe partia din azuga le gasiti aici.