Ce cauta lumea la mine pe blog

Posted by

Exceptand mediacafe.ro/hdist care e cautat in foate formele posibile si imposibile, am gasit o seama de cuvinte cheie care mai de care mai amuzante si mai ciudate:

1. blog cu don juan
Daca esti fata, cred ca putem rezolva ceva, daca tot cauti asa ceva, poate ajungem sa ne cunoastem mai bine.

2. calcule logaritmice
Nu stiu ce naiba ai cautat dar sigur nu cred ca gasesti pe blog la mine prea multe legate de matematica, ca stii tu, la facultate doar cateva cursuri de mate mi-au placut si majoritatea NU.

3. cartofi
Cred ca ar trebuii sa cauti cartofi la piata, in mod sigur nu vei gasi la mine pe blog asa ceva.

4. cat se da la impartit pliante?
Cred ca asta as vrea sa stiu si eu, cred ca despre asta era si postul respectiv. In caz de afli sa-mi zici si mie.

5. caut partenera pentru revelion
Haotik e baiat nu e fata chiar daca are un „ca” la sfarsit, asa ca va trebuii sa cauti in continuare.

6. coincidente
Uneori ma inreb ce au unii internauti in cap. Cum naiba sa cauti pe google coincidente, ce coincidente? Oare ce vroiai sa cauti. Recomand sa cauti pe google psiholog ieftin.

7. cum pot sa vizionez gsp tv
Simplu. Dai drumu la tv. Eu nu vizionez posturile grupului Intact asa ca sigur pe blog la mine nu vei gasi nici macar informatii despre ele.

8. femei gonflabile
Inleg ca se cauta asa ceva, si daca tot ai ajuns la mine pe blog cautand asa ceva iti pot recomanda realdoll.com , doar sa te tina buzunarul ca e vreo 5000 de euro una parca, si da in afara de mancare face cam orice in pat, si seamana si cu o chestie reala, dar sti tu plasticul tot plastic ramane, iti recomand totusi sa iesi in oras la o bere cu prietenii, cine stie poate cunosti si tu pe cineva.

9. knight rider 2008 reusit?
Mie mi s-a parut un film reusit, mi-a placut si seria veche, totusi ar trebuii sa nu-l mai intrebi pe google despre asta si sa cauti review-uri ale filmului.

10. mult yahoomessenger
La naiba. Unii se plang ca pierd prea mult timp pe ym si alti cauta pe google mai mult messenger?? Nu am replica.

11. paraphihologie
Da stiu, e scris gresit, asa am scris eu intr-un articol. Faptul ca lumea cauta asa ceva pe google arata ca mai sunt si altii care scriu haotik ca mine.

12. pericol herbalife
Asta nu stiu ce poate sa fie. Nu-mi amintesc sa fi scris vreodata de herbalife la mine pe blog, si nici nu mi-a dat prin cap ca ar putea fi un pericol. E vreun pericol?

13. unde gasesc google
Deci tu cauti pe google, unde gasesc google si ajungi pe haotik.ro… Oare ce o sa gasesti daca cauti „unde gasesc haotik”