PH Blog Meet – editia 1 / 2011

Posted by

Avem Vineri 21.01.2011, primul blogmeet prahovean pe anul acesta. Din pacate pentru unii, am decis sa fie un blogmeet cu usile inchise. Astfel nu vor participa decat 10 persoane maxim.

Partea buna e ca am de gand ca acest an sa avem parte de 12 blogmeet-uri, unul in fiecare luna asa ca vor fi destule ocazii sa ma intalnesc si sa discut si cu cei care nu sunt invitati la acest blogmeet.

De ce am luat acesta decizie? Cati dintre cei 40 de bloggeri participanti la ultimul blogmeet din 2010 au scris pe blog despre el? Aici fac exceptie bloggeri care au bloguri de nisa sau afaceri online pe care chiar nu avea ce cauta un articol de blogmeet. Cati din cei care nu aveau blog si au fost la blog meet si-au facut? Cu alte cuvinte incerc sa evit oameni prezenta unor oameni care se plictisesc acasa si vor sa iasa la o bere cu ceva oameni noi. Desi asta e putin mai special, deja oamenii care participa sunt alesi sau sunt in curs de a discuta cu ei si la urmatoarele am de gand sa pun astfel de restrictii.

Cu alte cuvinte, daca nu ai macar 20 de articole pe blog, macar 2 in ultima luna, nu ai ce cauta. De asemenea pentru cei care nu au blog si vor sa isi faca si au intrebari legate despre cum e sa fi blogger, voi face un blog meet separat. Iau 3 bloggeri mai rasariti din blogosfera locala si suntem dispusi sa le raspundem si curiosilor la intrebari.

Despre ce s-a discutat si ce s-a mai stabilit cititi sambata pe blogurile participantilor. Si poze de la Vali Ovidiu probabil.

P.S. Stiu ca acest post o sa creeze contreverse si discutii dar poate ca asta si vreau.

7 comments

 1. Cand am o lista clara o pun aici probabi. In principiu aia din articolul de ieri + 1 (sau poate chiar 2)

 2. In sfarsit iei taurul de coarne… pui accent pe actiune, eliminand umplutura… Viitorul va decide cum va merge… eu cred ca in bine 🙂

 3. Uite sa stii ca mie mi-a facut placere sa te intalnesc la blog meet.

  In alta ordine de idei, exista un motiv foarte clar pentru care nu am scris pe blog despre intalnire: PHblogMeet nu avea un subiect de discutii, pe care sa il pot promova.

  Cred ca sunt ceva lucruri esentiale pentru organizarea unui eveniment sau a unei intalniri de comunitate:

  -Tema aleasa – un blog meet ar trebui sa aiba un subiect de discutii insotite de prezentari (2+) pe baza carora sa se stabileasca o linie de comunicare.
  -Alegerea audientei -exclusivitatea intriga si departajeaza amatorii de oamenii care vor sa invete ceva.

  Sper sa nu te superi pe mine, pentru ca imi esti drag :d

 4. Oaspetii de la bucuresti nu intra in categoria respectiva, in plus nu era un must do, asa cum ai spus e nevoie de o separare. In plus efortul de a venii de la Bucuresti pana la noi mi se pare unu destul de semnificativ, timp+bani ca sa nu fie facut de unu care doar are chef de o bere.

Comments are closed.